Ljepota i relax Prirodno lijepa 19. prosinca 2017.

Aromaterapeutkinja otkriva: Instant tretman koji će vratiti sjaj i zdravlje tvojoj kosi

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U pripremi za blagdane osim na poklone, pripremu hrane i uređenje kuće treba misliti i kako zablistati na zabavama. Jedan od najvažnijih ukrasa na ženi je kosa kojoj treba vratiti sjaj, a to ćeš postići, ako staviš ovu masku.

  • 1.5 žlice želatine
  • 1/2 šalice toplog mlijeka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 žlica kokosovog ulja
  • 1 žlica meda
  • 1 žlica jabučnog octa
Možda te zanima... Savjeti uz koje ćeš brzo izbijeliti zube, a lice će ti izgledati kao nakon dugog odmora Ljepota i relax

Postupak: Zagrij mlijeko i dodaj mu želatinu uz stalno miješanje te ga zatim makni s izvora topline. Želatina će se brzo početi stvrdnjivati pa joj je potrebno uz neprekidno miješanje dodati ostale sastojke. Mlaku masku nanesi na kosu i drži 20 minuta. Kosu operi kao obično.

Zimska prirodna kozmetika MARY`S SWEETS bogata je hranjivim maslacima i uljima, ali i sastojcima koji hidratiziraju i stvaraju zaštitne filmove kako koža ne bi izgubila vlažnost uslijed naglih promjena temperatura zbog čestih prelazaka iz toplog u hladno. U toj šarolikoj paleti beauty proizvoda od losiona za tijelo, pilinga, kreme za ruke, lip balma i sapuna pa do mirisa za prostor posebno se ističu zimske arome cimeta i naranče koje, osim što djeluju opuštajuće, neodoljivo podsjećaju na blagdane i ugodna druženja u toplini doma, tipična za snježne i prohladne dane.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.