Ljepota i relax 24. travnja 2017.

Kad u Hrvatskoj netko kaže Nives, većina odmah pomisli na - Celzijus

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve željne inspirativnih priča poznatih ženskih lica sprema se drugo proljetno izdanje showa "Ženska priča". Stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne "Ženske priče", u četvrtak, 27. travnja, ugostit će svestranu damu koja već godinama diže medijsku i estradnu prašinu - Nives Celzijus.

 I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina. Kad u Hrvatskoj netko kaže Nives, većina odmah pomisli na - Celzijus. Kad je 2008. godine objavila svoju prvu knjigu „Gola istina”, preko noći je izazvala javnu senzaciju i postigla nezapamćen uspjeh. U samo nekoliko mjeseci, njezina knjiga postala je najprodavanija hrvatska knjiga za koju je, sudskim putem, osvojila domaću knjižnu nagradu „Kiklop“ za Hit godine.

Sve o životnim odlukama Nives Celzijus saznaj na Ženskoj priči

 | Author: PR Foto: PR

Potom je postala zapažena kolumnistica najčitanijeg njemačkog dnevnog lista „Bild“, čime postaje tada najpraćenija osoba iz hrvatskog estradnog miljea. 2014. odlučila je profesionalno se posvetiti glazbi, a njezina prva pjesma „Karanfili“ pobjeđuje na CMC glazbenom festivalu i pjevačici Nives otvara put domaće estrade.

Krajem 2016. Nives prihvaća novi izazov i ulogu u predstavi „Vitez slavonske ravni“ u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek te postaje glumica koja je, očekivano, glavna zvijezda predstave. Sudjelovanje u showu «Tvoje lice zvuči poznato» Nove TV njezin je novi izazov.

Podiže temperaturu gdje god krene

Osebujna Nives podiže temperaturu kojim god putem odabrala proći - a sve o njenim životnim i karijernim odlukama te kontroverzama koje je prate saznat će posjetitelji nove «Ženske priče», u njenom razgovoru sa spisateljicom i stand-up komičarkom Marijanom Perinić – u kojeg će se posjetitelji moći i sami uključiti. Novo izdanje «Ženske priče» održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u četvrtak 27. travnja 2017. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama! Portal Zdrava Krava medijski podržava Žensku priču!

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na zenska.prica@clubopera.hr ili mobitel: 099/758-9934

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.