Ljepota i relax Prirodno lijepa 30. srpnja 2018.

Lepršavi ljetni nakit koji možeš nositi i na kupaći kostim

1/3
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kao spoj laganih materijala i toplih ljetnih trendi boja smootch predstavlja svoj rođendanski nakit za vruće ljetne dane. Ovaj elegantni, ali razigrani nakit potpisuje sve popularniji hrvatski smoothie brand smootch.

Za vizualni identitet se pobrinula freelance dizajnerica i asistentica na Vizualnim komunikacijama Studija dizajna u Zagrebu Romana Kajp te ilustratorica ovih šarenih voćaka, kreativni copywriter Ivana Štrukelj. Kao spoj laganih materijala i toplih ljetnih trendi boja smootch predstavlja svoj rođendanski nakit za vruće ljetne dane.
 | Author: PR Foto: PR

Slijedi nam dugo i toplo ljeto pa je vrijeme da svoju garderobu osvježimo s jednim ovakvim ležernim nakitom. Naravno ova kolekcija nije namijenjena isključivo za plažu već ju možemo prošetati i vrućim gradskim ulicama.

Smootch ogrlice dizajnirane su za jednobojne, prugaste ljetne majice, bluze, haljine ili košulje, a nije na odmet nositi ih na kakav trendi uzorak te naravno na kupaći kostim. Ogrlica je lagana i pogodna za putovanja, a trenutačno se u prodaji nalazi sveukupno 150 komada.

Bar u centru Rovinja

Smootch naravno nije brand koji se bavi izradom nakita već se samo za svoj rođendan nagradio i osvježio. Smoothie bar smootch otvoren je prije osam godina u srcu Rovinja kako bi stanovnicima grada i turistima ponudio razne mješovite i odmah pripremljene prirodne voćne sokove, smoothije, milkshakeove, zdrave doručke, limunade s medom, mentom i đumbirom, ukusne vafle, itd.

 | Author: PR Foto: PR Od 2010 od kad je otvoren pa sve do danas, smootch svoje usluge nudi i na najvećim i najboljim hrvatskim festivalima kao što su: Outlook, Dimensions, Modem, Terraneo, Seasplash, Weekend Media Festival, Dan D i mnogim drugim.
Kako do ovih šarenih ogrlica?

Kampanja je nastala suradnjom fotografkinje Doris Fatur, hair stilistice Ivane Marušić (She Cuts Your Hair) i makeup artistice Petre Sever. Modeli Eva Balažin, Marta Badurina i Vedran Vinski osim što su lijepi, bili su ili su još uvijek dio Smootch tima.

 | Author: PR Foto: PR
Smootch pronađite na linkovima. Ako ste se zagrijali za ove genijalne ogrlice, kontaktirajte ih u inbox i oni će vam objasniti kako do nje ili dođite na jedan od festivala.

Više info na Facebook stranici i na Instagramu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.