Ljepota i relax Hidratizirana koža je lijepa
316 prikaza

Moć hijaluronskih filera, odgodi starenje bez kirurškog zahvata!

Neauvia
Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata? Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju.

Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja hijaluronskih filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

 | Author: Neauvia Neauvia

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit.

Hijaluronska_Krema Hijaluronska kiselina ključan je spoj za održavanje mladenačkog izgleda Hijaluronska kiselina kraljica kozmetike Ljepota i relax
Zena-Murad Hijaluronska kiselina koži daje vlažnost, čvrstoću, volumen i elastičnost Punjenje bora i usana hijaluronom Ljepota i relax

Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će ti biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

 | Author: Neauvia Neauvia
Neauvia Organic Stimulate filer isprobaj u medicinskom kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton), a rezerviraš li svoj termin tijekom rujna, očekuju te odlične pogodnosti prilikom plaćanja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.