Ljepota i relax Wellness 25. srpnja 2018.

Oprah Winfrey daje 5 životnih mudrosti koje možeš primijeniti odmah

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada ona govori, cijeli svijet sluša. Oprah Winfrey svoj je uspjeh gradila na temeljima zdravlja i wellnessa, što je uključivalo puno borbe, ali i trijumfa tijekom bogate karijere koja još traje. Za Vogue je podijelila svojih top 5 životnih mudrosti.

Nakon godina borbe s kilogramima, problema s tiroidnim žlijezdama i depresijom, Oprah je u najboljem stanju dosad i njenoj zahvalnosti nema kraja: "Teško je biti tužan kada se fokusiraš na ono što imaš umjesto na ono što nemaš", rekla je za Vogue. Otvorila se i po pitanju osobnih filozofija koje je slijedila kako bi si život učinila što boljim.

Ključ je u ravnoteži

"Mogu jesti što god poželim, samo ne jedem sve u isto vrijeme", objasnila je. "Ta je filozofija moja cjeloživotna filozofija: Možeš imati sve. Samo ne u isto vrijeme."

 | Author: Pixsell/WEEN Foto: Pixsell/WEEN Odredi vlastite standarde ljepote

Kaže kako su iza nje oni dani kada je željela izgledati mršavo i htjela 'stati' u sve osim u vlastito tijelo. Svoje tijelo je oblikovala zahvaljujući Weight Watchers, čiji je investitor i glasnogovornik.

Uvijek uzmi vremena za sebe

Jednom do dva puta dnevno Oprah pronalazi vrijeme samo za sebe, što je otkrila na svojoj internet stranici o Transcendentalnoj meditaciji. "20 minuta ujutro, 20 minuta navečer", kaže Oprah. 

Oprah_2 Možda te zanima... Što nas Oprah može naučiti o mršavljenju Dijeta Možda te zanima... Namirnice koje prema Weight Watchersima možeš jesti koliko želiš Dijeta

Budi zahvalna od trenutka kad se probudiš

"Nikada ne navijam alarm, ne vjerujem u njih", otkrila je Oprah. "Previše su...alarmirajući! Zamislim broj u glavi i probudim se prije toga, uglavnom oko 6:02 i 6:20, jer smo pse istrenirali na šetnju u to vrijeme. Moja prva pomisao rano ujutro je 'Oh, živa sam! Hvala ti!'"

Živi samo u sadašnjosti

"Diši. Pusti. I podsjeti se da je ovaj trenutak jedini koji zasigurno imaš", rekla je po pitanju svog životnog uspjeha i sreće. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.