Ljepota i relax Prirodno lijepa 14. srpnja 2017.

Opuštena koža iznad koljena, kapilare, masni jastučići - postoji rješenje

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svatko od nas ima svoje "slabe točke", neki nedostatak na tijelu i licu koji nas posebno muči. Da bi učinkovito riješila probleme koji te tište, donosimo ti nekoliko prijedloga što možeš poduzeti.

Pazuh, znojenje i dlačice - prekomjerno znojenje može ugroziti kvalitetu života, ako ga nikako ne možeš zaustaviti dezodoransima. Dlačice u području ovog predjela možeš ukloniti laserskom epilacijom koja je danas postala trend, a i djelotvorno rješenje ovog problema. Radi se tako što se ubrizgavaju male doze botoksa, a rezultati traju od šest do devet mjeseci.

Koja je depilacija najbolja za tebe

Celulit_Naranca | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Stražnjica, celulit i masnoće - ako ne spadaš u skupinu žena koje imaju višak masnoće, ipak je lako moguće da na ovim područjima imaš celulit, koji je gotovo neizbježan i često prisutan i kod mršavih osoba. Celulit se uspješno uklanja mezoterapijom. Bez obzira na godine, mezoterapija olakšava detoksikaciju, jača vezivne strukture kože i što je najvažnije, razlaže masnoće. Razna iskustva govore da se serijom tretmana gubi od dva do deset centimetara u opsegu.

Jelovnik za noge bez celulita

Trbuh_17 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Trbuh i bokovi - u ovim predjelima taloži se nešto što nazivamo lokalizirana mast. Ona je jako tvrdokorna i teško se skida. Ovaj problem možeš riješiti pomoću mezodisolucije - ubrizgavanje lipolitika u zone u kojima se skladišti lokalizirana mast. Broj tretmana ovisi o količini masti koju je tvoje tijelo nataložilo u ovim dijelovima.

Hrana koja smanjuje nadutost

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Koljena, masni jastučić i opuštena koža - opuštena koža na koljenima ili jastučići koji se stvaraju taloženjem viška masti, česti su problemi s kojima se susreću mnoge žene. Višak masti u ovim zonama iznad i oko koljena, također možeš ukloniti pomoću mezodisolucije ili PRUS aparatom. Višak kože, koji naliježe na koljena, uklanja se ugradnjom mezonita koji jačaju samu strukturu kože, zatežu je i čine je elastičnom.

Kapilare_1 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Noge, popucale kapilare - "mrežu" koja se stvara od sitnih linija, plave, ljubičaste i crvene boje, učinkovito možeš ukloniti samo jednim tretmanom s visokofrekventnim strujama koji dovodi do sljepljivanja stijenki kapilara. Tada se sprječava njihovo širenje i pucanje i tvoje noge opet postaju lijepe i blistave.

Doznaj više o metodama uklanjanja kapilara

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.