Ljepota i relax 15. listopada 2018.

Orijentalni parfemi za jesen koji će te ostaviti bez daha

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Orijentalni mirisi iz pariškog laboratorija napokon su stigli na police! Želiš li unijeti promjenu u svoj kućni mirisni kutak, ne smiješ propustiti najnoviju liniju egzotičnih aroma koja će te ostaviti bez daha.

Srećom, bez daha ćeš ostati samo metaforički, dok ćemo u stvarnosti dugo udisati čarobne note ovih skupocjenih mirisnih esencija koji dolaze u predivno dizajniranim bočicama s privjeskom ključa.

Možda te zanima... Parfemi: 7 bolesti koje mogu uzrokovati i simptomi osjetljivosti Eko Možda te zanima... Parfeme, lak za nokte i maske za lice obavezno drži u hladnjaku! Ljepota i relax

Zamisli se u raskošnom mediteranskom vrtu, okružena tajanstvenim ružama i omamljeni drvenastim miomirisom chypre. Zašto ne bi razmazila svoja osjetila novim mirisima iz laboratorija Eisenberg Paris?! Linija se sastoji od tri delikatna ženska i tri muška mirisa.

Ženski mirisi

Les Orientaux Latins Secret N°I Rose Talisman, parfemska voda. Visoke voćne note, maline crnog ribiza, u kombinaciji sa sandalovinom i palisandrovinom te komadićima šafrana upotpunjuju esenciju ruže na nezaboravan način.

 | Author: PR Foto: PR

Les Orientaux Latins Secret N°II Jardin Des Sens, parfemska voda.  Lagane citrusne i moćne drvenaste note sandalovine i cedrovine, na bazi jantara i vanilije, savršene su za nanošenje u svako doba dana.

 | Author: PR Foto: PR

Les Orientaux Latins Secret N°III Voile De Chypre, parfemska voda. Očaravajući spoj senzualne chypra note i lepršavih cvjetnih nota ljubičice, bergamota i pačulija, čine ovaj miris neodoljivim užitkom za osjetila.

 | Author: PR Foto: PR

Muški mirisi

Muški mirisi u istom su znaku tajanstvenog ulaska u mirisni svijet čula. Gospoda će za ovim parfemima izgubiti glavu.

Les Orientaux Latins Secret N°I Palissandre Noir, parfemska voda. Senzualna palisandrovina i komadići šafrana, uz srednje note ružinog cvijeta, daju ovom parfemu snažan pečat dostojan svakog muškarca.

 | Author: PR Foto: PR

Les Orientaux Latins Secret N°II Bois Precieux, parfemska voda. Muževne visoke note sandalovine i vetivera obogaćuju plemenite srednje note cedrovine i bazni jantar. Savršena ravnoteža osjetila!

 | Author: PR Foto: PR

Les Orientaux Latins Secret N°V Ambre D'Orient, parfemska voda. Aromatičan parfem, zagrijanih visokih nota orijentalnih začina, cedrovine, tamjana i nagarmotha učinit će muškarca koji ga nosi da se osjeća moćnim poput sultana.

 | Author: PR Foto: PR

Savjet: Udisanjem parfema izravno iz bočice osjetimo samo visoke note kompozicije, zato je uvijek bolje pustiti parfem da odstoji na koži petnaestak minuta nakon nanošenja i tek ga onda pomirisati. Također, najbolje je ne isprobavati više od tri mirisa odjednom.

Parfemi su dostupni u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.