Ljepota i relax
434 prikaza

Rejuvenation program za zdravu trudnoću

Trudnice
Program za trudnice i mlade mame u Rejuvenation centru Novasol pomaže ženama da se suoče s izazovima trudnoće i roditeljstva. Program se sastoji od niza relaksirajućih tretmana, na koje mlade majke mogu povesti i svoju djecu. Prvih deset čitateljica koje se jave dobivaju 50 posto popusta na prvi mjesec dolaska

Cilj programa

Cilj ovog programa je pomoći trudnicama i majkama da steknu neophodna znanja i vještine kako bi se učinkovito suočile sa svim stresovima i izazovima trudnoće i roditeljstva, te tako doprinijele očuvanju svojeg i djetetovog zdravlja.

REJUVENATION program za zdravu trudnoću teži poboljšanju opće kvalitete življenja trudnica, te promicanje zdravih stilova življenja kako bi se preventivno djelovalo na poboljšanje zdravstvenog i emocionalnog zdravlja.

Također je važno napomenuti da na ovom programu mlade mame mogu napokon napraviti nešto za sebe, a da ne brinu o djeci. Program se organizira u suradnji sa dr.sc. Ullom Marton, a preporuča ga prof. Gruden i  Hrvatsko društvo za medicinu stresa kao jedini anti-stresni program u Hrvatskoj s takvom preporukom.

Besplatno predavanje

Također, REJUVENATION centar Novasol organizira i besplatno predavanje i prezentaciju programa za trudnice i mlade mame u Radničkoj cesti 34a, Zagreb, koje će održati ginekologinja dr. Ulla Marton.

Predavanje će se održati u subotu 06.03. sa početkom u 15:00 sati. Molimo sve zainteresirane da rezerviraju svoja mjesta unaprijed, jer su mjesta ograničena. Za rezervacije i sve informacije molimo nazovite 01 6192 120 ili 099 227 9062.

Više info: www.nova-sol.hr

Program

Program se sastoji od tretmana u trajanju od 60 - 75 minuta tijekom mjesec dana (ukupno 12 tretmana).

U program su uključene:

  • vježbe zagrijavanja tijela (Pilates za trudnice i mlade mame te vođena relaksacija) - 1x tjedno, tj. 4 puta unutar mjesec dana
  • predavanja na temu stresa, trudnoće i majčinih emotivno-psihičkih stanja i bebinog zdravlja
  • prirodna tjelesna relaksacija vođena od stručnog osoblja REJUVENATION centra Novasol – 1x tjedno, tj. 4 puta unutar mjesec dana
  • REJUVENATION program – 1x tjedno, tj. 4 puta unutar mjesec dana

Napomena: na sve programe ''nove'' mame mogu slobodno dovesti svoju djecu jer je upravo tako i program zamišljen.

Iskustva polaznica

'Taman na početku trudnoće dijagnosticiran mi je HPV na grliću maternice. Doktori su zaključili da je to posljedica stresa. Na sreću sve je još bilo u početnom stadiju, a HPV se u trudnoći ne liječi. Nakon 2 mjeseca redovnog dolaženja na Rejuvenation program ponovila sam PAPA test koji je sada pokazivao da je sve u redu i da HPV-a nema!

Željka Vojnović

'Dijagnosticirana mi je MbCrohn-resekcija tankog crijeva prije dvije godine - rizična treća trudnoća zbog dijagnoze i primjene lijekova tijekom trudnoće. Prvi rezultati pojavili su se nakon 4-5 tretmana – moje vječno hladne noge su se zagrijale. Uobičajene trudničke tegobe ovaj put nisam imala (noge nisu oticale, trbuh mi je bio lagan i nije mi smetao) ili su bile puno manje nego u prijašnjim trudnoćama (manje noćnih odlazaka na WC, lakše uspavljivanje). Nakon cca 15 godina problema sa spavanjem napokon sam počela spavati kao "beba". Program je pomogao i mojoj osnovnoj dijagnozi. Uspjela sam smanjiti dozu lijeka bez pojave bilo kakvih simptoma bolesti( proljevi, upalna faza bolesti, negativne reakcije na određenu hranu...). Ujedno sam se nakon jako dugo vremena napokon počela osjećati kao ona stara "Marija" puna energije, jer sam zbog nuspojava lijekova i nakon operacije konstantno osjećala umor i manjak energije. REJUVENATION program preporučujem ne samo trudnicama sa već postojećim zdravstvenim problemima, već i kao dobru prevenciju i brigu o sebi i bebi na kvalitetan način'.

Marija Šuk, majka troje djece

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.