Ljepota i relax 04. srpnja 2018.

Testirali smo prirodni maslac i ulje za tamnjenje od pčelinjeg djevičanskog voska!

1/3
Foto: Redakcija Zdrave Krave
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za prvo ovogodišnje kupanje i sunčanje odabrala sam maslac za tamnjenje sa SPF 20 koji štiti od soli i ostavlja svilenkasto glatku kožu i ulje za tamnjenje sa SPF 10 koje njeguje kožu i štiti kosu od mora i sunca, iz linije Beeven kozmetike

Tropski maslac za tamnjenje s prirodnim sastojcima

Maslac je prirodan, bogat vitaminom E, dragocjenim uljima i maceratima mrkve, oraha, kokosa, sezama te prirodnim pčelinjim djevičanskim voskom. Upravo ovi sastojci zaslužni su za njegu kože tijekom i nakon sunčanja.

Maslac je fenomenalnog tropskog blagog mirisa i iznenađujuće se brzo upijao, uopće mi nije ostavio masne tragove na odjeći, čega sam se pribojavala. Koža je ostala zaštićena i nije pocrvenila nakon sunčanja, a nakon tuširanja i dalje ostaje glatka i izuzetno nahranjena ( bez neugodnog zatezanja i osjećaja suhoće). Osjećaj glatkoće zadržao se čak i nekoliko dana nakon sunčanja, kada sam se vratila u Zagreb. Dolazi u pakiranju od 100 ml.

 | Author: Redakcija Zdrave Krave Foto: Redakcija Zdrave Krave

Na maslacu piše kako osigurava ubrzano tamnjenje i baršunasto glatku kožu, te pruža zaštitu od sunca i soli. Zaštita SPF 20 je dovoljna ako se sunčaš prije 11 i nakon 17 h, a ako si na suncu između 11 i 17 h, preporuka je da prije ovog maslaca naneseš visoki zaštitni faktor, pogotovo ako si svijetle puti i očiju. Ja sam maslac koristila samo na nogama i zadovoljna sam rezultatima, u nekoliko dana sam potamnila, ne previše, nego sam dobila baš onako lijepi zdravi osunčani ton kože.

Možda te zanima... Recenzija: krema za lice s pčelinjim otrovom - prirodnim botoksom Eko

Upute za upotrebu:

Nanijeti na tijelo prije izlaganja suncu. Proizvod je otporan na vodu , ali nanesi ga više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja i vremenu provedenom na suncu.

Ove izrazito ugodne prirodne proizvode za njegu kože i kose možeš nabaviti preko FitZone.

Ulje za tamnjenje od mrkve i kokosa, koje osim kože štiti i kosu

Ulje za tamnjenje Beeven sa UVA/UVB zaštitnim faktorom 10 dolazi u pakiranju od 200 ml i daje efekt baršunasto glatke kože. Bogato je vitaminom E, dragocjenim uljima i maceratima mrkve, oraha, kokosa, sezama te prirodnim djevičanskim pčelinjim voskom Zahvaljujući svojoj teksturi brzo se upija te se može koristiti i kao zaštita kose od sunca i soli, i upravo ova karakteristika proizvoda me je oduševila (kosa je divno nahranjena i zaštićena uz samo par kapi ovog ulja i nema potrebe za dodatnim proizvodom za zaštitu kose).

 | Author: Redakcija Zdrave Krave Foto: Redakcija Zdrave Krave

Ulje je fenomenalnog tropskog blagog mirisa, hrani i vlaži kožu ostavljajući ju glatkom. Iako je masnije teksture od maslaca, ipak mi nije ostavilo masne mrlje na odjeći, a koža je još dugo vremena nakon sunčanja bila nahranjena. Također, rezultati nakon sunčanja su odlični, koristila sam ga zadnja dva dana na moru, potamnila sam točno onoliko koliko sam željela i nisam nimalo pocrvenila.

Upute za upotrebu:

Nanijeti na lice, tijelo i kosu prije izlaganja suncu. Ponavljati postupak tijekom izlaganja suncu, posebno nakon kupanja.
Proizvod je otporan na vodu, ali ipak nanesi ulje više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja i vremenu provedenom na suncu.

Također, iz linije Beeven, preporučujem i Bee Cooled sprej za poslije sunčanja, sa posebnom formulom koja kombinira hidratantne i regenerirajuće sastojke, poput aloe vere, koji smiruju i omekšavaju kožu te smanjuju crvenilo i zaista sjajno mirišu.

Ove izrazito ugodne prirodne proizvode za njegu kože i kose možeš nabaviti preko FitZone.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.