Ljepota i relax Prirodno lijepa 06. ožujka 2018.

Tiffany Haddish nosi uvijek istu haljinu na 'fancy' događanja. Evo zašto

Foto: Screenshot YouTube
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ova hrabra komičarka začepila je usta svim snobovima crvenog tepiha te filmske i modne industrije općenito noseći istu haljinu na sva bitna događanja do sad, poput premijera filmova, dodijele Oscara i posjeta raznim emisijama.

Komičarka Tiffany Hadish sve je zaintrigirala svojim odabirom outfita za ovogodišnje Oskare. 

Izgleda da uistinu voli svoju bijelu haljinu poznatog dizajnera Alexandera McQueena, prenosi Fox News, jer ju je do sada nosila na tri velika događanja - premijeru svog filma Girls Trip, poznatu emisiju Saturday Night Live i po zadnjem, na 90. dodjelu Oskara. 

Ovo nije nikako sukladno 'običajima' crvenog tepiha na kojem glumice i celebrityji svake godine izmjenjuju kombinacije i po nekoliko stotina tisuća dolara vrijedne, pa su Hadish prozvali zbog držanja pri istoj kombinaciji. 

"Ja sam potrošila puno novaca na ovu haljinu! Ova haljina košta puno više od moje hipoteke, ovo je Alexander McQueen, OK?!", našalila se Hadish, koja je inače odrasla u domu za djecu i dugo se probijala do slave i financijske sigurnosti u kojoj je sada. 

Možda te zanima... Poznatu pjevačicu odbili primiti u avion jer je nosila UGGsice Ljepota i relax Možda te zanima... Dan za dijetu: Oskarovka Allison Janney mršavi 'rezanjem' ugljikohidrata Dijeta

Kaže kako je ovo taboo tema u medijskom svijetu, ako netko obuče isti odjevni komad više od jednoga puta u javnosti. Taboo ili snobizam? Na tebi je da procijeniš. 

Mi svakako podržavamo njen potez jer pokazuje koliko se pažnje posvećuje na nebitne stvari, poput skupih dizajnerskih haljina dok su zvijezdama puna usta priča o njihovim humanitarnim podvizima i dizanju svijesti o siromaštvu te raznim nemogućnostima nekih ljudi i netoleranciji koja se događa u svijetu.   | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Tridesetsedmogodišnjakinja je na ovim Oskarima dodijelila nagrade za najbolji kratki te najbolji dokumentarni film noseći svoju najdražu haljinu i par šlapa marke UGG, odbacivši konzervativne i bolne stiletto štikle kao feministički potez koji razbija dosad sve ustaljene i pomalo šovinističke norme lažnog sjaja američke i svjetske kinematografije. 

Pogledaj kako je objasnila svoju kombinaciju na nastupu u svjetski poznatoj zabavnoj emisiji The Saturday Night Live (SNL): 

Sedam glumica nominiranih za prošlogodišnjeg Oscara govore kako se hrane i vježbaju

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.