Ljepota i relax 13. veljače 2018.

U Tjednu ljepote počasti se tretmanima po iznimno povoljnim cijenama

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruženje kozmetičara RH već petu godinu zaredom organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanju što većem broju građana prilike da posjete renomirane kozmetičke salone. Kvaliteta, stručnost i sigurnost odrednice su ove manifestacije koja će trajati u periodu od 12. do 17. veljače.

Voditeljica projekta Tamara Krajač objasnila nam je kako se Tjedan Ljepote odvija po uzoru na slične manifestacije u New Yorku, Parizu, Londonu i ostalim svjetskim gradovima.

Kozmetički saloni sudionici diljem Hrvatske u navedenom će razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

Nakon Tjedna ljepote slijedi dan zaljubljenih, pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražim i učiniti im Valentinovo posebnim.

Cijeli projekt je prožet humanom notom pa će dio sredstava od projekta biti doniran Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Pozivamo vas da sudjelujete u ovom projektu i uživate u kozmetičkim tretmanima i pri tome darujete one kojima je to najpotrebnije.

Potražite svoj najbliži salon u Hrvatskoj na www.tjedan-ljepote.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.