Ljepota i relax Wellness 26. ožujka 2018.

Voliš mačiće? Stigao je parfem koji miriše po njihovom krznu!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve ljubitelje mačaka stigao je parfem "Kitten Fur", eng. "krzno mačića" tvrtke Demeter Fragrance Library, koja je pokušala zarobiti sve miomirise koji se osjete kada uroniš nos u mekano i pahuljasto krzno mačića u jednu staklenu bočicu.

Nedavno pušten u prodaju, "Kitten Fur" je produkt petnaestogodišnjeg rada i navodno sadrži "olfaktivnu esenciju topline i ugode onog savršenog mjesta, na stražnjem dijelu mačićeva vrata.", kako su opisali u tvrtki. 

Možda te zanima... Zašto ne osjećamo vlastite tjelesne mirise, čak ni smrad? Zdravlje Parfem-Zk Možda te zanima... Organski parfemi štite od alergija Eko

Cosmopolitan prenosi kako je dostupa cijela kolekcija ovakvih proizvoda, od klasične kolonjske vodice, losiona za tijelo, gela za tuširanje, ulja za masažu tijela te mirisni sprej. 

Ako "Kitten Fur" nije tvoj prvi izbor, Demeter Fragrance Library nudi širok varijetet jednako čudnovatih i ugodnih mirisa

"Demeter Fragrance Library ima preko 300 različitih parfema koji su inspirirani svakodnevnim stvarima i pojavama", kaže njihova web stranica. "Ukratko, mi smo olfaktivna verzija onih malih stvari koje ispunjavaju dan. Izoliramo i naglašavamo ljepotu mirisa koji nas okružuju svaki dan, u obliku koji se može nositi".

Pored tipičnih nota, neki njihovi najpoznatiji mirisi su i "New Baby", eng. "nova beba", "Dirt" ili "Prljavština" i "Paperback" ili "knjiga s mekanim koricama".

Maserka izumila kupku s kanabisom protiv depresije i anksioznosti

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.