Ljepota i relax 29. lipnja 2016.

Zdrava Krava Viber stickeri ljetni su hit! Skini ih i ti!

1/3
Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Viber stickeri s likom Zdrave Krave do sada su preuzeti gotovo 150 000 puta, a korišteni su u gotovo 2,5 milijuna vaših poruka. Besplatno ih preuzmi i ti!

Ponekad ne znaš kako svoje raspoloženje izraziti riječima? Ili ti se jednostavno ne da tipkati? Nema brige jer portal ZdravaKrava.hr je u suradnji s Viberom kreirao kolekciju od jedinstvenih 35 stickera s likom Zdrave Krave za svaku situaciju.

U samo mjesec i pol dana od lansiranja Viber stickera, koristili ste ih u gotovo 2,5 milijuna poruka, a preuzeli gotovo 150 000 puta!

Stickere skini besplatno!

Sticker pack besplatno preuzmi na svoj iOS i Android uređaj ili desktop računalo do 16.8.2016. Za download stickera, unutar svoje Viber aplikacije odaberi opciju "Više", nakon toga klikni na "Trgovina naljepnicama" i unutra potraži stickere Zdrave Krave. A možeš ih preuzeti i ovdje.

Uz download automatski postaješ i član/ica Zdrava Krava chat grupe s trendovima i savjetima za zdravlje i kvalitetniji život. Dovoljno je samo potražiti kanal Zdrave Krave u Public Chats (Javni razgovori) tražilici ili ga direktno pronaći ovdje.

Nakon što počneš pratiti kanal, sav sadržaj bit će ti odmah dostupan. Podijeli zdravu spiku i neka tvoja nova viberrrrrastična komunikacija započne već danas!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mia82

      odlični su viber stickeri. najviše koristim baš si papak

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.