Psiha i seks 23. studenoga 2019.

5 znakova i simptoma otvaranja trećeg oka

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prema hinduističkoj tradiciji, treće oko je šesta primarna čakra ili energetski centar i često se naziva "vratima duše". Kada se aktivira, omogućuje percepciju različitih oblasti, veliko znanje i mudrost bez pomoći ili uplitanja materijalnog svijeta.

Prema drevnim učenjima, svaka je osoba nekada u životu posjedovala treće oko, ali je atrofiralo i nestalo kroz neko vrijeme kako smo se udaljili od svog božanskog podrijetala, piše Mind Foster. 

Kažu kako se ova moć trećeg oka može ponovno oživjeti, ali uz marljivo pridržavanje određenih pravila i vježbi.

Spontano, automatsko otvaranje trećeg oka povezano je sa simptomima koje bi trebalo izbjegavati, poput nedostatka sna. Moguće ga je otvoriti i na zdrav način bez negativnih simptoma kroz svjesnu i promišljenu praksu određenih tehnika.

Oni koji prakticiraju Qi-Gong ili Raja jogu možda su već doživjeli otvaranje Trećeg oka.

Možda te zanima... Blokirana grlena čakra onemogućava jasno izražavanje i povećava kritičnost Kolumne Možda te zanima... Treća čakra: Povezana je sa samopoštovanjem, strahom, prejedanjem Kolumne

Najčešći znakovi

Dramatične promjene vida - kada se otvori, ono je dio šestog čula i svega što utječe na druge osjete. Boje će ti činiti jačima nego prije. Drugi će pak osjetiti neke mirise koje nisu do sada ili će osjetiti hranu na drugačiji način.

I nove zvukove bi mogla otkriti, čak i osjet dodira bi se mogao promijeniti na razne načine. Ovo iskustvo će ti možda djelovati kao nešto halucinogeno, možda čak i uznemirujuće.

Snovi postaju jasniji, intenzivniji i bizarni - Kada se treće oko otvori, san će ti postati osjetljiv na primanje signala od neke više svijesti. Dok sanjaš, poruke će ti stizati svojim prirodnim putem i postat će kaotično i konfliktno iskustvo koje može imati veliki utjecaj na tvoj san.

Glavobolje i osjećaj težine - Kod onih osoba kod kojih se Treće oko otvori spontano, može se dogoditi glavobolja i osjećaj da im je tijelo teže nego inače, bez povećavanja mase. To se pridodaje promjenama u protoku energiju u čakrama. 

Sve je međusobno povezano pa čak i ako jedan dio sustava ne radi, ta disfunkcija može se proširiti na ostatak organizma. Bitno je da sve tjelesne promjene priopćiš liječniku kako bi se eliminirale eventualne fizičke bolesti.

Otuđenje od realnosti - Ljudski um i bez utjecaja otvaranja trećeg oka prilagođava se određenim iskustvima u svijetu. On stvara osjećaj da je okružen uobičajenom realnošću na koju smo svi navikli, a to je zapravo privid. Kad se treće oko spontano otvori, to jako utječe na osjećaj 'prizemljenja' kojeg imamo svaki dan jer postajemo svjesni drugih dijelova realnosti koji nisu imali veze sa dosadašnjom svijesti o svijetu u kojem živimo. Često se javlja osjećaj otuđenosti od onog primarnog značenja koje vežemo za stvari oko nas. Ako nismo svjesni da se to događa zbog prisutnosti trećeg oka, moglo bi postati jako teško povratiti razumijevanje i jasnoću o svijetu i našoj povezanosti s njim. 

Problemi u vezama - S otvaranjem trećeg oka dolazi i nevjerojatna sposobnost prepoznavanja istine u tuđim riječima i postupcima. Kao rezultat toga, može doći do turbulencija u postojećim vezama, bilo partnerskim, prijateljskim ili obiteljskim te dovesti do toga da nam se prethodne, snaže veze učine površnima i beznačajnima. 

Laži se lako primijete, a svakodnevne zablude i prevare postat će nesnošljive

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      damir_znalac

      Ako želite imati pasivni prihod pogledajte https://brzawebzarada.com/ Čovjek zna što govori.Govorim iz vlastitog iskustva. Izgubiti možete samo 5 minuta vašeg vremena.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.