Psiha i seks Moje emocije
410 prikaza

Diwine Women: Radionica na kojoj ćeš naučiti ovladati svojim hormonima

Joga1
Thinkstock
1/1
Divine Energy Park, udruga za razvoj svjesnosti organizira radionice Divine Women u Zagrebu 18. veljače. Radionica je namijenjena svim ženama koje žele razviti svoju ženstvenost, samopouzdanje i snagu te ostvariti zdravlje i balans duha i tijela.

Na radionici se uči vježba Košuta – drevna tehnika za buđenje, njegovanje i profinjenje ženske energije, reguliranje menstruacijskog ciklusa, pms-a, bolnih-neredovitih-obilnih- menstruacija te za reguliranje ženskih hormona, kao i menopauze, samim time će se učiti i što je to (ženska) esencija, kako ju probuditi i koristiti za svoju dobrobit, zatim tehnike disanja za miran um, energiziranje i pročišćavanje, vježbe za gipkost tijela i uklanjanje energetskih blokada - za karlicu i učvršćivanje grudi, puno o ljekovitim biljkama idealnim za žene i savjeti za održavanje zdravlja i ljepote. Radionica je namijenjena ženama svh dobnih skupina.

Klikni za više informacija

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.