Psiha i seks Seks i veze 13. kolovoza 2021.

Donosimo odgovore na 4 neugodna pitanja o seksu

Seks-Igrice
Foto: Thinkstock Koji je"normalan" intimni miris
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koliko god da se priča o njemu ili ga se prakticira neka pitanja o seksu je i dalje neugodno postaviti, a među njima su: koji je "normalan" intimni miris, iritacija vagine nakon odnosa, "mokri" ženski orgazam, igre s hranom.

Nakon odnosa osjećaš iritaciju vagine - blaža alergija na lateks od prezervativa može uzrokovati iritaciju vaginalne sluznice. Da bi potvrdila ili eliminirala ovaj uzrok, pokušaj koristiti poliuretanski kondom koji ne sadrži lateks. Također, suhoća vagine za vrijeme seksa može uzrokovati iritaciju. U tom slučaju, koristi lubrikant i obrati se ginekologu kako bi eliminirala moguću infekciju.

Intimni miris - to je pitanje koje najčešće muči žene, mada ga rijetko postavljaju. Kao prvo, prirodni miris nije poput cvijeća - kao što mnogi očekuju i priželjkuju, a na miris utječe konzumirana hrana i piće. Ono što nije normalno jest snažan, kiselkast miris (kao kruh), koji može biti znak gljivične infekcije, kao i težak, riblji miris, koji katkada ukazuje na neku od vaginalnih infekcija. Nikada nemoj pokušavati maskirati ili mijenjati prirodni miris sredstvima osobne higijene i parfemima, jer to može izazvati ozbiljne iritacije i infekcije sluznice vagine.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Voliš se igrati hranom - to može biti zabavno i uzbudljivo, ali ključna stvar je na koji dio tijela se stavlja. Iako razmazivanje čokoladnog sirupa ili šlaga po koži nije štetno, nikada nemoj unositi u vaginu hranu jer riskiraš infekciju.

Sex_2450X300_2 Možda te zanima... Klitoris i G točka: Tri načina da doživiš dvostruki orgazam istovremeno Psiha i seks

U trenutku kada doživiš orgazam ”pobjegne ti” malo urina - ne radi se o urinu. Riječ je o tekućini koju luče žlijezde oko uretre tijekom orgazma. Ova pojava, koju neki nazivaju ”ženska ejakulacija”, događa se samo kod nekih žena, ali sasvim je prirodna i ne predstavlja razlog za brigu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Ruthwilson

      Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio da ga kontaktiram, pripremio mi je korijen za travu, što me zatrudne, u roku od tri tjedna trudno sam (i naravno!) i rodila lijep zdravi dječak travnja, Dr. UZAI Herbal Remedy Je pouzdan lijek za sve vrste problema

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.