Psiha i seks Seks i veze 26. listopada 2017.

Ipak postoje zabranjene stvari u krevetu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Spavaća soba može i treba biti mjesto slobode i uživanja u nesputanim ljubavnim avanturama, ali ipak postoje neke stvare koje ne treba govoriti ili činiti.

  • Kritiziranje partnera - ništa ne može uništiti trenutak kao seksualna kritika. Ako on radi nešto što ti se ne sviđa, reci mu što bi htjela jednostavno : "Baš bi htjela da..."
  • Spominjanje posla, bivšeg partnera ili majke - ovo nije potrebno posebno obrazlagati, a osim toga seks je odličan način za zaborav naporne svakodnevice.
Muškarac_1 Možda te zanima... Dva muškarca različite dobi otkrivaju kako izgleda njihov seksualan život Psiha i seks
  • Glumljenje orgazma - osim što si neiskrena prema partneru, tako nikad ni nećeš doživjeti orgazam jer partner neće imati priliku naučiti što voliš.
  • Neodlučnost - kad te partner pita što želiš probati, nemoj odgovoriti da ti je svejedno. Trebaš znati što želiš, a što ne.
  • Uspoređivanje s drugima -  super je čuti savjete prijatelja, ali ako pričaju da je kod njih stalno "vatromet" nemoj loše misliti o svom seksualnom životu.
Možda te zanima... Zašto često mijenjanje seksualnih partnera nema smisla Psiha i seks
  • Pretjerivanje s pripremama za seks - lijepo je oprati zube i istuširati se ponekad prije seksa, ali treba se znati prepustiti unatoč dlakavim nogama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.