Psiha i seks Moje emocije 25. prosinca 2021.

Neugodna istina: Zašto veza kada jednom pukne rijetko uspije ponovno

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sjećaš li se onog osjećaja koji ti je pružila omiljena knjiga? Osjećala si se uzbuđeno; istovremeno si plakala i smijala se kad si završila s čitanjem i sve se činilo kao čarolija.

Vrijeme je prošlo, a ti si i dalje voljela tu knjigu. Satima si pričala o njoj i rekla kako ćeš je opet pročitati. To si i učinila, ali nisi osjetila istu čaroliju kao prvog puta, jer si znala kako će završiti.

To se dogodi kad se vrati stara ljubav. Misliš da će ovoga puta sve biti drugačije i govoriš si da se on promijenio, ali i ti. Ali koliko god želiš vjerovati, znaš da će biti isto.

Ostavila si ga jer ti nije pružio ono što si željela. Željela si ljubav, čaroliju, duge razgovore, cvijeće i kroasane nedjeljom ujutro. Željela si slatke poruke, interne šale i nekoga da podržava tvoje snove. Ali on nije bio taj.

Nakon par mjeseci je rekao da se promijenio. Pojavio se jedan dan s cvijećem koje voliš.  Svakog dana ti šalje poruke, govori da misli na tebe i odvede te na film koji dugo želiš gledati. Moli te za drugu šansu i ti pristaneš, jer je on sada sve što si željela i sve što zaslužuješ.

Mjesec dana kasnije shvatiš da je on isti. On je ljubav koju si odlučila napustiti.

Možda te zanima... Koliko dana trebaš izbjegavati bivšeg da ga preboliš? Psiha i seks Možda te zanima... 4 razloga zašto neke osobe žele ostati prijatelji s bivšim partnerom Psiha i seks

Ideja da nakon prekida shvatite kako ne možete živjeti jedno bez drugoga i ponovno ste zajedno zvuči romantično. Pogledaj samo Carrie i Facu iz serije Seks i grad: nakon šest sezona slomljenog srca završe oženjeni i žive sretno do kraja života.

Istina je da ljubav sve pobjeđuje i da je moćna. Zbog ljubavi prema sebi trebaš shvatiti da on nije za tebe. Kad shvatiš koliko si nevjerojatna, zabavna i snažna – tad ćeš shvatiti i koliko si vrijedna. I da on nije vrijedan. Veza s njim uvijek vodi do istog: do boli, nesigurnosti i strahova.

Želiš li to ponovno u svome životu? Želiš li čekati satima da ti odgovori? Trebaš li sve one svađe i ružne riječi?

Ne bih rekla.

Tvoje srce i um su vrijedni više od ljubavi koja se želi vratiti.
Otpuštanje može biti teško i bolno, ali nagrada je ogromna. Jednog dana ćeš doživjeti bezuvjetnu predivnu ljubav. Bit ćeš svoja i slobodna tražiti ono što želiš. Jednog dana ćeš imati ljubav koja se neće trebati vratiti, jer nikad neće otići.

Samo budi strpljiva. On će se pojaviti- jednog dana, na neki način.

5 načina da se riješiš toksičnih veza

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Ruthwilson

      Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio da ga kontaktiram, pripremio mi je korijen za travu, što me zatrudne, u roku od tri tjedna trudno sam (i naravno!) i rodila lijep zdravi dječak travnja, Dr. UZAI Herbal Remedy Je pouzdan lijek za sve vrste problema

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.