Psiha i seks Moje emocije 19. prosinca 2021.

Nikad nemoj činiti ove stvari za muškarca, čak i ako si ludo zaljubljena

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne postoje univerzalna pravila u ljubavi, no postoje neka kojih bi se trebala držati kako bi zadržala svoju osobnost i integritet.

Smršavjeti

Ako si odlučila zdravije jesti i više vježbati, samo daj. Ali nemoj to činiti kako bi bila privlačnija svom muškarcu. Čini to zbog sebe.

Napustiti dugogodišnje prijatelje

Ako želi da toliko ne komuniciraš s bivšim, to je razumljivo. Ali ako želi da izbrišeš broj dečka s kojim si prijateljica od vrtića, pretjerao je.

Sniziti standarde i odustati od svojih snova

Ne moraš birati između karijere i ljubavnog života. Zbilja ne moraš. Ako te sprječava u tome da ideš za svojim ciljevima, ostavi ga i nađi nekog tko će ti biti podrška.

Raditi u seksu stvari koje ne voliš

Nemoj mu dopustiti da te osjećajem krivnje natjera na analni seks ako ne želiš. Ako te zbilja voli, neće te prisiljavati. Bit će sretan s onime što mu pružiš.

Odijevati se drugačije

Ako on voli da žena nosi haljinu, možeš kupiti jednu ili dvije. Ali nemoj napuniti ormar novom odjećom kako bi ga impresionirala. Trebao bi te voljeti takvu kakva jesi.

Nesretan_Par Možda te zanima... 24 razlike između dobre i loše ljubavne veze Psiha i seks Psiho630 Možda te zanima... Ako ti netko govori ovih 5 stvari, učini sebi uslugu - bježi i ne osvrći se Psiha i seks

Dati mu novac koji zaradiš

Ako želi biti doma i brinuti o kućanskim poslovima dok ti plaćaš račune, to je u redu. Ali nemoj mu dopustiti da potroši sav tvoj novac na gluposti dok niste platili stanarinu.

Promijeniti frizuru

Ako voli plavuše, a ti si brineta, ni slučajno se nemoj mijenjati. Nemoj puštati kosu niti se šišati samo da bi mu udovoljila. To je tvoje tijelo. Ti si glavna.

Pretvarati se da si netko tko nisi

Ako ne podnosiš gledati reality show koji on voli, to je u redu. Ne morate imati sve zajedničko kako biste bili zajedno.

Pustiti ga da donosi sve odluke

Odluku o tome gdje ćete jesti ili koji kauč kupiti za novi stan. Imaš glas. Iskoristi ga.

Depilirati svaki dio svog tijela

Ne trebaš obrijati sve ako to ne želiš. Tvoja je zadnja, a ne njegova.

Vjenčati se ili imati djecu

Samo ako to zbilja želiš. Ako rodiš samo zato jer partner to želi, vaša će veza patiti. Završit ćete utapajući se u kajanju i prijeziru.

Ne završimo uvijek s "ljubavi svog života" i to je u redu

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      gobej

      Have a fun with family and do online work without investing single penny. No limit of earn, earn as much as you spent time online. For more detail visit........ https://bit.ly/39JrDqt

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.