Psiha i seks Seks i veze 22. listopada 2017.

O čemu razmišlja većina muškaraca prije prvog seksa s novom partnericom

Najbolje poze za žene
Foto: Thinkstock Misionarski položaj jedan je od najpopularnijih seksualnih položaja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Većina muškaraca je više usredotočena na to da ne pogriješi u nečemu nego što razmišlja o eventualnim 'kiksevima' partnerice za vrijeme seksa. Evo i tipičnog scenarija: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: ''Hoće li se ovo stvarno dogoditi?''.

Kombinacija neizvjesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi ih trebali potpuno obuzeti, javlja zabrinutost zbog ''tehničkih'' detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće
li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku sjetiti gdje je ostavio kondom, je li sklonio svoje prljave čarape ili su još pokraj kreveta...

Možda te zanima... Treba ti emocionalna povezanost prije seksa? Možda si demiseksualac Psiha i seks

I živci trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju podignuti stupanj uzbuđenja kod partnerice, neizvjesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što poduzimaju – nastavljaju. A onda, kada se partnerica potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste. No, osim nevjerojatnog uzbuđenja, živci počinju trpjeti zbog brige što se događa u najvažnijem dijelu tijela.  Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji si dotad doživjela!
Možda te zanima... Seksaju li se svi drugi više od tebe? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.