Psiha i seks Seks i veze 11. travnja 2020.

Osam nerealnih očekivanja koja muškarci imaju od žena

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dragi muškarci, mi vas jako volimo, ali neka vaša očekivanja su apsurdna ili čak zločesta. Mi smo samo ljudska bića i ako prestanete očekivati idućih 8 stvari od nas, naša će veza poprimiti novu razinu kvalitete!

Seks Možda te zanima... 8 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju o seksu Psiha i seks

Ne možemo izgledati seksi, ako nam ne date vremena da se uredimo

Čak i kada izgledamo opušteno – krema, maskara, bronzer itd. Nemoj zanovijetati nego sjedi i pričekaj da završim s uređivanjem.

Što ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom?

Ne možemo istovremeno biti mršave i s oblinama

Vi želite savršeno žensko tijelo kakvo nema 99% žena. A preostalih 1% neće biti s vama ako niste Ryan Gosling, Cristiano Ronaldo ili netko jako seksi.

Nećemo prestati viđati druge ljude ako nismo u službenoj vezi

Dečki misle da je u redu švrljati dok s djevojkom nešto imaju, ali ona ne smije. Dok se ne izjasniš, opcije ću držati otvorene!

Nećemo prestati imati muške prijatelje

Zajedno smo i volimo se, ali i dalje imam prijatelje koji su u mom životu puno duže nego ti. Pomiri se s tim jer je to prirodno.

Možda te zanima... Seks terapija: Kakav pristup odnosu "ubija" želju ženama, a kakav muškarcima Psiha i seks Možda te zanima... Žene nezadovoljne intimnim odnosima: čak 71% želi više igri pod plahtama Psiha i seks

 

Ne čitamo vaše misli

Znamo da ne iskazujete osjećaje, ali vidimo da nešto nije u redu. Samo nam recite kakav problem imate, cijenile bismo to.

Ne možemo vam istovremeno reći više o nečemu i manje

Ne želite da budemo dosadne sa stalnim porukama, ali mislite da nismo zagrijane ako vam se ne javljamo. Pomozite nam da nađemo sredinu.

Rijetko pravimo iznimke u pravilima kad ste vi u pitanju

Većina djevojaka ima pravila (npr. nema ljubljenja na prvom spoju) i svaka od nas ih se uglavnom drži.  Ako smatram da si vrijedan, napravit ću iznimku.

Ne možemo biti opuštene i emotivne istovremeno

Ponekad nam odgovara imati samo fizički odnos, ali ako trenutno ne tražiš vezu, ne želimo razgovarati o intimnim stvarima ili ići na večeru. Ako je samo seks, onda je samo seks.

Seks-Par-Ljubav1 Možda te zanima... Stručnjaci otkrivaju: Koliko je seksa "zdravo" u svakoj fazi veze Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.