Psiha i seks Moje emocije 16. ožujka 2018.

Osvoji ulaznice za večernje lekcije autora knjiga "Razgovori s Bogom" u Zagrebu

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Napiši ispod ovog teksta u komentarima ili na Facebooku kako je na tebe utjecala knjiga "Razgovori s Bogom", Nealea Donalda Walscha. Svoj komentar pošalji do 20. ožujka, a mi ćemo dva najbolja odgovora po mišljenju redakcije nagraditi s 2 x 2 ulaznice za večernje lekcije Nealea Donalda Walscha koje će se održati u subotu 24. i utorak 27. ožujka, u hotelu Antunović s početkom u 18 sati.

Ostalo je još samo deset dana do velikog seminara najutjecajnijeg američkog autora duhovne književnosti u svijetu Nealea Donalda Walscha na temu "Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas". Seminar će se održati u nedjelju, 25. ožujka, s početkom u 12 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Autor je objasnio da će seminarom na vrlo jednostavan i primjenjiv način educirati i motivirati prisutne kako živjeti duhovne i ispunjene živote čak i u materijalnom svijetu, a prilikom svojeg posjeta Zagrebu predstavit će i hrvatsko izdanje svoje knjige „Devet promjena koje će promijeniti sve“.

Kada se sve mijenja i ti promijeni sve, a počni sa svojim mislima

Priznati autor 33 knjige o duhovnosti i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu izrazio je veliko zadovoljstvo što je knjiga engleskog naziva "When everything changes, change everything" (Kada se sve mijenja, promijeni sve) prevedena i hrvatskoj publici te što će i ona sada imati priliku pronaći u njoj inspiraciju te naučiti nešto novo o načinu na koji razmišljamo i funkcioniramo. Walsch je istaknuo kako knjiga sadrži metode koje pojašnjavaju kako se nositi sa životom kada se u njemu suočavamo s velikim promjenama te kako je upravo tada potrebno promijeniti misli, način na koji doživljavamo život, emocije koje proživljavamo, a sve će to u konačnici promijeniti i našu životnu stvarnost.

 | Author: PR Foto: PR

"Naše cjelodnevno druženje na seminaru u Lisinskom bit će usmjereno ka boljem razumijevanju emocija, onome što se krije iza svake emocije te načinu na koji iskustvo i doživljaj emocija možemo pretvoriti iz reakcije u namjeru. Razgovarat ćemo o ovom izuzetnom procesu koji može u potpunosti promijeniti vaše živote i osvijestit ćemo činjenicu da nas emocije ne preplavljuju same po sebi, već da smo svaku od njih namjerno odabrali. Iznimno se veselim susretu sa zagrebačkom publikom, lijepo ćemo se družiti i razmijeniti divnu energiju“, najavio je ususret cjelodnevnom seminaru u Zagrebu Neale Donald Walsch.

U prodaji su Last minute ulaznice za seminar Nealea Donalda Walscha u nedjelju, 25.3. Cijena tih ulaznica bit će 770 kuna te će se ulaznice moću kupiti na blagajni k.d. Vatroslava Lisinskog.     
Predavanja Neala Donalda Walscha u svijetu su rasprodana godinama unaprijed zbog iznimnog interesa koje vlada za njima. Stoga su se zagrebački organizatori pobrinuli da, osim cjelodnevnog seminara u Lisinskom, publika ima priliku poslušati i večernje lekcije Nealea Donalda Walscha u subotu, 24. i utorak, 27. ožujka, u hotelu Antunović s početkom u 18 sati.Seminar se prevodi simultano, a večernje lekcije konsekutivno s engleskog na hrvatski jezik.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      sabina35

      Najviše me se dojmilo što je sve onako kako ti odlučiš da je, nema generalno dobrog, lošeg, raja, pakla, kraja. Nježnija percepcija svijeta i duša, a na tebi je da odlučiš kakva je. Slušati sebe i svoje misli, a ne živjeti po nekim pravilima samo zato što ih je netko u nekom trenutku odredio takvima. Percepcija Boga kao dobrog, kakav bi trebao i biti, a ne osvetnika i presudnika.

    • Default avatar -
      vs1234

      ja sam vjernica koja nije pročitala ovu knjigu i koja još puno toga bi voljela vidjeti, čuti i naučiti

    • Default avatar -
      Stephani1610

      Odgajali su me kao vjernicu, ali u onom smislu "idi nedjeljom u crkvu, moras se krizmati i sl.", ništa dublje. Ova je knjiga nadoknadila 21 godinu vjerskog odgoja i odgovorila na mnoga pitanja. Sada mislim da toliko toga ja mogu prenijeti svojim roditeljima. Nije tu nastala samo navika zahvaljivanja i obracanja Bogu svakog dana vec onaj iskreni osjecaj u srcu i zivot u svakoj stanici tijela kad ostanemo samo tisina i ja, što se ocituje i u mojim reakcijama na vanjske događaje i promjene.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.