Psiha i seks Moje emocije 17. rujna 2017.

'Tužan sam što sam te odabrao tek kad si otišla'

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nekoliko puta sam pitao zašto ne izlazimo na spojeve. Htjela si predanost. Htjela si pravu vezu. Ja sam se bojao. Nisam programiran da se nekome dajem 100%. Iako si me stalno činila sretnim, nisam ništa učinio. Nisam bio sposoban. Nisam si dopustio da se zaljubim.

Sjećam se kad smo se upoznali. Nešto u tebi se isticalo, odmah sam vidio da ćeš biti važna za moj život. Imala si nevjerojatnu karizmu i energiju. Privukla si me i veselio sam se našim sastancima jednom tjedno.

Htjela si pravu vezu, a ja sam se bojao

Postali smo prijatelji. Pozvao sam te na spoj, ali ti nisi shvatila da je to spoj. Večerali smo, smijali se i razgovarali. Osjećao sam se predivno, a to ljeto smo puno vremena proveli skupa. Jeli smo sladoled do kasno u noć i razgovarali o našim snovima. Davali smo komplimente jedno drugome. Svaki dan, svaka avantura i svaki trenutak je bio san.

Nesretan_Par Možda te zanima... 24 razlike između dobre i loše ljubavne veze Psiha i seks

Ono što je nezgodno je što snovi nestanu kad se probudiš. Imala si dečka. Bili smo samo prijatelji. Skoro svaki petak navečer smo bili zajedno, pričali o svemu i svačemu. Kad si postala slobodna, nismo kliknuli. Bili smo nekoliko puta blizu, ali riječi nisu izašle iz nas.

Nekoliko puta sam pitao zašto ne izlazimo na spojeve. Htjela si predanost. Htjela si pravu vezu. Ja sam se bojao. Nisam programiran da se nekome dajem 100%. Iako si me stalno činila sretnim, nisam ništa učinio. Nisam bio sposoban. Nisam si dopustio da se zaljubim. Bio sam previše puta povrijeđen.

Možda te zanima... Treba ti emocionalna povezanost prije seksa? Možda si demiseksualac Psiha i seks

Moje srce mi nije dopustilo da pokušam. Možda nikada i neće. Čekao sam i gledao. Nadao sam se da će moje srce ojačati i duša se ohrabriti, ali sam te gledao dok nalaziš drugoga. Nekoga tko ti je pružio bezuvjetnu ljubav. Nekoga tko je s tobom ostao kroz dobra i loša vremena. Nekoga koga nije briga za status i ego. Našla si drugoga. Našla si boljega.

Iako ponekad stvari ne završe kako želimo, ne mogu ukloniti osjećaj da sam u vjetar bacio nešto veliko. Ne mogu se oteti osjećaju da sam bacio veliku ljubav zbog straha. Ne mogu se oteti osjećaju da sam jako zeznuo. Slušam kako govoriš o dečku i krv mi uzavre. Zbog moje gluposti i straha. Zbog osobe koja je dovoljno sretna da bude s tobom.

Želim biti sretan zbog tebe i tvoje veze, ali sam tužan zbog sebe. Tužan sam što nisam bio hrabar da odaberem ljubav. Tužan sam što ću zauvijek biti sam zahvaljujući sebi. Tužan sam što sam te odabrao tek kad si otišla.

Ostat ću za sada anoniman i osjećajan.

Nevjera.Zk450X300_1 Možda te zanima... Preljub više nije razlog za prekid veze Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.