Psiha i seks Seks i veze
35069 prikaza

4 seks poze koje su najdraže ženama

Thinkstock
1/1
Muškarcima nema ništa draže nego kad vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partnericu u krevetu. Također, ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje. Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Položaj mačke

U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomaknut malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vrijeme žena drži noge omotane oko muškarca i kontrolira pritisak.

seks i brak Seksualni terapeuti navode 5 znakova da brak neće potrajati Psiha i seks

Pseći položaj

Poznat i kao "doggy stile". Ko dove poze žena je na koljenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira odostraga. U ovom položaju stimulira se ženina G- točka što rezultira jakim orgazmom.

Most

Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo nazvati obrnutim "doogyjem". Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a stražnjica u zraku. Muškarac je na koljenima, između njezinih bedara i rukama joj pridržava stražnjicu.

Seks_2 seks poze Koja je omiljena seks poza muškarcima i ženama? Odgovor bi te mogao iznenaditi Psiha i seks

Ona je gore

Samim time ima kontrolu nad cijelom situacijom, a i položajem svojeg tijela namješta koliko će klitoris biti stimuliran tijekom penetracije. Recimo, želi li da penis više dotiče klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo više stisnuti bedra, piše BestLife.

kako prepoznati pravog Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za život” Psiha i seks
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.