Psiha i seks 21. kolovoza 2017.

Ženski savjeti: 5 navika koje bi svakako trebala usvojiti

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Promjene u svom životu ponekad može biti teško provesti, zato je važno da ne gubiš motivaciju. Usvajanje određenih navika pomoći će ti da budeš zadovoljnija i svoju energiju usmjeravaš na pozitivne promjene. Ovih pet navika može biti tvoj svakodnevni podsjetnik:

Ponedjeljak bez mesa

Osim počeka radnog tjedna zbog kojeg većina nas ne voli ovaj dan, ponedjeljak može biti tvoj zdrav početak tjedna. Probaj konzumirati obroke koji ne sadrže meso.

Možda te zanima... Usvajanjem navike trčanja mijenjaš kvalitetu svojeg života - na bolje! Fitness

Odloži mobitel 

Kada si okružena ljudima, ispijaš kavu s prijateljima ili razgovaraš s ukućanima, "ne visi" na društvenim mrežama i odloži mobitel sa strane dok si u društvu. Stekni ovu naviku i svaki puta kada se nađeš u takvoj situaciji napravi isto.

Voda Možda te zanima... Tri navike kojima ćeš napraviti puno za svoje zdravlje, kućni budžet i okoliš Eko

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Tjelovježba ne oduzima vrijeme

Tjelovježba je važan faktor za naše zdravlje, ali ti je ponekad zasigurno teško motivirati se i krenuti vježbati. Imaj na umu da vježbanje ne oduzima puno vremena, a vježbati možeš i svakodnevno po samo nekoliko minuta.

Možda te zanima... Victoria Beckham zaista puno vježba, otkrivamo njene fitness navike Fitness

Ne kupuj namirnice dok si gladna

Nemoj kupovati namirnice "na prazan želudac". Potrebno ti je dovoljno energije za kupnju stoga bi bilo idealno kada bi sita kupovala hranu.

Možda te zanima... Četiri iritantne navike: Koja je tvoja? Riješi je se Psiha i seks

Makni pogled s kompjutera

Za svakih 20 minuta na kompjuteru trebala bi odmaknuti svoj pogled od njega na 20 sekundi. Na taj način odmorit ćeš svoje oči i sačuvati vid.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      DEBELAKRAVA

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA STARA KRAV O

    • Default avatar -
      DEBELAKRAVA

      PRAKTICIRAM TANRTIČKI SEKDS BAR 2-7 puta dnevno.hr

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.