Zdravlje 13. listopada 2017.

Imunosal je prvi izbor za imunitet

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imunosal je linija hrvatskog proizvođača dodataka prehrani za imunitet koja sadrži proizvode jedinstvene formulacije i oblika prilagođenog za svaku životnu dob

Imunosal je linija hrvatskog proizvođača dodataka prehrani za imunitet koja sadrži proizvode jedinstvene formulacije i oblika prilagođenog za svaku životnu dob. Svi proizvodi sadrže visokokvalitetni Goldcell® beta-glukan uz kombinaciju esencijalnih vitamina i minerala koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Prilagođen svakom uzrastu

Odabir sastojaka i njihove količine pažljivo su usklađene s dobnom skupinom kojoj je pojedini proizvod namijenjen. Imunosal proizvodi dolaze kao kapsule za odrasle, tekući dodatak prehrani za djecu već od navršene godine dana, šumeće tablete za djecu od 6 godina i odrasle te pastile za djecu od 3 godine koja ih zbog okusa, ali i lika Profesora Baltazara jednostavno obožavaju. 

 | Author: PR Foto: PR

Kapsule za odrasle uz već spomenutu kombinaciju beta-glukana, vitamina i minerala sadrže i visokovrijedan koenzim Q10. Proizvodi za djecu odlikuju se izvrsnim voćnim okusom koji vole i najveći izbirljivci.

Provjerena kvaliteta

Imunosal proizvodi prepoznati su od strane hrvatskih kupaca i farmaceuta te su u anketama, koje je provela nezavisna agencija Promocija Plus, dvije godine zaredom proglašeni proizvodom broj 1 za imunitet djece i odraslih. Razlog tome je odlično izbalansiran sastav uz vrlo prihvatljive cijene.

Potražite u ljekarnama

Imunosal proizvodi prodaju se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na stranicama www.drogerija.hr.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.