Zdravlje Simptomi i pomoć
926 prikaza

Kako riješiti problem suhoće zraka u sezoni grijanja?

PR
1/1
Padom temperature, približava se dan kada uključujemo grijanje u kućama i stanovima. To nužno uzrokuje suhoću zraka koja može biti izuzetno problematična za one osobe koji imaju problema s dišnim putevima, kao i za djecu i bebe.

U tom hladnijem dijelu godine, kada uživamo u toplim napicima i grijanjem pod debelim pokrivačem, ne bismo smjeli zanemariti činjenicu da je vlažnost u grijanim prostorijama vrlo niska. Vlažnost zraka se može smanjiti na čak 30%, što je vrlo suh zrak uzmemo li u obzir da je preporučena vlažnost zraka između 40% i 60% za zdrav i ugodan boravak.

Nisku vlažnost zraka osjećamo na svom tijelu u obliku suhe kože, usana i vlasišta. Naše tijelo skreće pozornost na suhoću pojačanom žeđi, napuknutim usnama i osjećajima slabine.

Udisanjem tako suhog zraka potičemo kašalj, a posebno je neugodno za one koji imaju problema s dišnim sustavom, dojenčadi i maloj djeci. Stoga je nužno osigurati odgovarajuće ovlaživanje prostorija zimi.

 | Author: PR PR

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka.

Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih i međunarodnih nagrada potvrđuje (Reddot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

 | Author: PR PR

Ovlaživače zraka OSKAR odlikuje izvanredno tihi rad, švicarski dizajn, vrhunska kvaliteta i ušteda energije. Oni rade na načelu isparavanja vode pomoću izmjenjivih organskih filtera i namijenjeni su za sobe od 30 m2 do 100 m2.

OSKAR little je primjeran za prostore do 30 m2, OSKAR za prostore do 50 m2 i OSKAR big za prostore do 100 m2. OSKAR i OSKAR BIG modeli imaju ugrađen higrometar te možete postaviti željenu vrijednost vlažnosti u sobi, tako da savršeno funkcioniraju automatski.

Apsorbirani zrak iz prostorije pumpa se kroz natopljene organske filtere, koji zadržavaju finu prašinu i alergene, čime se vraća čist i vlažan zrak u prostoriju. Svi modeli također imaju mogućnost aromaterapije u posebno dizajniranoj mokroj kaseti, ako želite lagano pročišćavati sobu. Ovlaživači zraka iz obitelji OSKAR također su pogodni za spavaće prostore, jer su izuzetno tihi i imaju noćnu funkciju, kao i za veće dnevne sobe.

 | Author: PR PR

Jesi li znala da ovlaživači OSKAR ne samo da će osigurati blagostanje tijekom sezone grijanja, nego će optimalna vlaga u zraku pomoći da se drveni parket i namještaj u sobi ne bi previše isušivali i tako uništavali? Važno je da staviš OSKAR ovlaživač na pravo mjesto, to jest na mjesto gdje najviše boraviš i spavaš. Kvaliteta zraka pomoću OSKAR ovlaživača je znatno bolja, pa je OSKAR najbolji izbor za svakoga tko cijeni svoje zdravlje i dobrobit.

 | Author: PR PR

Osiguraj optimalnu vlažnost i ugodan osjećaj u svom domu, uredu,.. na vrijeme jer do 31.12.2017 ili do isteka zalihe možeš nabaviti Oskar little po akcijskoj cijeni od 799,00 Kn i OSKAR po akcijskoj cijeni od 1.199,00 Kn kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Pevec, Emmezeta, eKupi, Svijet Medija, Links, Harvey Norman. Više o akciji i proizvodu možeš pogledati ovdje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.