Zdravlje Prirodno liječenje 20. siječnja 2017.

Napravi prirodni antibiotik za liječenje urinarne infekcije uzrokovane E. Coli

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljekovito bilje učinkovito može pomoći kad te muče bolne urinarne infekcije, kad stalno osjećaš potrebu za mokrenjem, kad osjećaš bol u donjem dijelu trbuha i kad ti pritisak radi problem dok hodaš. Spomenute tegobe najčešće izaziva bakterija E. Coli.

Antibakterijski i antivirusni učinci dolje navedenih sastojaka mogu uništiti i najupornije bakterije E.Coli.

Sastojci:

  • 250 g korijena peršina
  • 250 g limuna s korom
  • 250 g meda
  • 2 dcl maslinovog ulja

Priprema: Korijen peršina i limun s korom treba sitno nasjeckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, pomiješati u blenderu.

Savjeti: Med za ovaj recept nabavi kod provjerenog pčelara i nešpricani limun.

Primjena: Kašastu smjesu treba čuvati u hladnjaku. Ujutro, prije doručka i kave, pojedi jednu žličicu. Kad pojedeš cijeli sadržaj teglice, bakterija bi trebala nestati iz tvog urinarnog trakta. Bez obzira na pomoć iz prirode, u slučaju jačih simptoma, svakako se obrati liječniku.

Biljni čajevi koji liječe upalu i zamjenjuju antibiotike

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mirjana8

      Poštovani, a zašto niste naveli da je to recept časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.