Zdravlje Zdravlje žena 18. siječnja 2018.

Nevjerojatan video: Ovaj fetus trenira od 'malih nogu'

Foto: Screenshot video Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jedna od najzanimljivijih ultrazvučnih snimki trudničkog trbuha snimljena najnovijom tehnologijom pokazuje fetus star 20 tjedana kako se proteže unutar majke i vježba poput pravog malog fitness freaka, prenosi portal Baby Center.

Što te bebe rade u maminom trbuhu?

Ako te ikada zanimalo što se  biti događa s bebom kada se 'rita' u majčinom trbuhu, ovaj nedavni krik tehnologije kompjuterski vođenog ultrazvuka će ti pokazati kakvim se sve aktivnostima bave bebe prije nego se rode. 

Na naše oduševljenje, to je tjelovježba! Ili bar podsjeća na nju.

U videu koji slijedi može se vrlo jasno vidjeti fetus se igra s pupčanom vrpcom, okreće glavu i proteže si ruke i noge poput pravog malog rekreativca.

Ovo je prva i najdetaljnija snimka maternice i fetusa do sad, snimljena tom novom vrstom ultrazvuka. 

Novom tehnologijom za zdravlje beba

Razlog korištenja ove nove tehnologije nije samo da bi mame promatrale svakakve zanimljive aktivnosti svojih fetusa.

Ovim se načinom želi poboljšati nadgledanje fetalnih anomalija automatizirano i univerzalno, kako bi se što prije dijagnosticirale i liječile

Djetetovi_Udarci Možda te zanima... Što nam govore djetetovi udarci? Zdravlje Možda te zanima... Simptomi u trudnoći koje ne smiješ ignorirati Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.