Zdravlje Prirodno liječenje 20. ožujka 2018.

Oslobodite se nervoze, tjeskobe i nesanice na prirodan način

Nesanica
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Stres se danas nalazi na prvom mjestu liste uzročnika gotovo svih oblika emocionalnih tegoba koje izravno mogu narušiti naše zdravlje Novija istraživanja pokazuju da čak 77 posto osoba osjeća psihološke i fizičke simptome koji su izravna posljedica izloženosti stresu, posebno na dulje vrijeme.

Sve više psihologa javno upozorava i ističe da većina ljudi s kojima rade pate od izravnih posljedica stresa, napetosti i nervoze, a očituju se u obliku tjeskobe, depresije i nesanice. Većini osoba poznat je taj osjećaj kada iz glave ne mogu izbaciti brige, kada s napetošću u prsima liježemo i budimo se svaki dan.

Sve do trenutka kada se ne možemo više opustiti niti kada si to možemo priuštiti. Većina lijekova koja je djelotvorna protiv simptoma stresa u samo nekoliko mjeseci može izazvati ovisnost kod korisnika, što osim redovite konzumacije sa sobom donosi i povećanje doze.

 | Author: Terra Lab Foto: Terra Lab

Međutim, sada se gotovo trenutno možete osloboditi negativnih osjećaja, nervoze, tjeskobe i nesanice uz AMANTILLU RELAX – potpuno prirodan i klinički dokazano iznimno učinkovit preparat na bazi korijena biljke valerijane. Samo 5 do 10 kapi Amantille rastopljenih u čaši vode iznimno brzo vas vode u stanje smirenosti i opuštenosti.

U slučajevima nesanice, dovoljno je popiti času vode s 10 do 15 kapi AMANTILLE prije odlaska u krevet. AMANTILLA RELAX je najučinkovitiji preparat na bazi valerijane na našem tržištu, a dostupna je u svim ljekarnama. Više o preparatu možete saznati i na www.amantilla.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.