Zdravlje Zdravlje žena 05. ožujka 2018.

Savjeti za žene: Vrati tijelo, hormone i libido u ravnotežu!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Samo za vas, uoči Dana žena pripremamo specijalnu live emisiju u studiju Zdrave Krave. Naša gošća bit će doktorica Sanja Toljan, autorica knjige "Čudesna moć hormona", hormonske Biblije koja ti može pomoći da tijelo vratiš u ravnotežu mijenjajući loše navike.

Emisiju možeš pratiti uživo na Facebooku Zdrave Krave, 7. ožujka u 11 sati. U emisiji ćemo pričati o prirodnom liječenju policističnih jajnika, o ženskom libidu i plodnosti, rješavanju mioma bez odlaska pod nož i hormonima u službi mladolikosti.

Anti-aging medicina

Sanja Toljan dr.med., specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, u svojoj 30 godina dugoj medicinskoj karijeri posvetila se liječenju pacijenata s kroničnim bolnim sindromima te multihormonskim poremećajima.  | Author: Privatna arhiva Specijalna bolnica Arithera Foto: Privatna arhiva Specijalna bolnica Arithera

Stručno znanje stjecala je u Americi i Europi, a modernu hormonsku nadomjesnu terapiju studirala je kod predsjednika Svjetske udruge anti-aging medicine (WOSAAM) dr. Thierrya Hertoghea u Bruxellesu.

U Zagrebu od 2004. vodi Polikliniku Orlando.

Ispuni obrazac ispod članka i postavi pitanje!

Ako želiš da u emisiji odgovorimo baš na tvoje pitanje, ispuni obrazac ispod članka, postavi pitanje vezano uz žensko zdravlje i ženske hormone, jer na najzanimljivija pitanja ćemo odgovoriti direktno u Live prijenosu. Također, autori najzanimljivih pitanja na Facebooku tijekom Live prijenosa osvojit će knjige Čudesna moć hormona i nove knjige Žene u hormonskoj ravnoteži i Muškarci u hormonskoj ravnoteži, dr. Sanje Toljan. Pravila pročitaj ovdje.

Budite s nama u utorak, 7.3. u 11 sati na našoj Facebook stranici.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.