Ljepota i relax 04. ožujka 2016.

VisaCare - beauty inovacija iz Philipsa

Vichy_2_2
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako se pojam ženske ljepote kroz povijest mijenjao, zdrava i mladolika koža bila je nešto čemu su sve žene težile. No osnovno pravilo je svakodnevna njega lica. Upravo zbog važnosti pravilno njegovane kože lica, sve više žena danas bira mikrodermoabraziju čiji učinci revitaliziranja kože jednostavno oduševljavaju sve one koji su je isprobali

Radi se o jednostavnoj, bezbolnoj i učinkovitoj metodi kojom u vrlo kratkom roku dobivamo zdravu i sjajnu kožu, a može se nabaviti u svim Douglas parfumerijama.

Od sada mikrodermoabraziju možeš raditi kod kuće

Mikrodermoabrazija nikad nije bila učinkovitija i dostupnija, i sve to uz Philips VisaCare – jedinstveni i inovativan beauty alat koji pruža čvršću i sjajnu kožu u samo šest tjedana. I sve to u udobnosti vlastitoga doma

Do sada su žene uslugu mikrodermoabrazije koristile u profesionalnim kozmetičkim salonima, no zamislite da takav tretman možete napraviti u toplini svog doma. I to je moguće, zahvaljujući Philips VisaCare sustavu za mikrodermoabraziju koji ženama omogućava da se osjećaju i izgledaju bolje. VisaCare aparat usvojio je tehnologiju mikrodermoabrazije i prilagodio je za sigurnu uporabu kod kuće, a ženama pomaže da učine prvi korak u borbi protiv znakova starenja na siguran i jednostavan način.

Ovaj aparat ujedinjuje dvije vrlo ciljane i učinkovite anti aging metode: mikrodermoabraziju i nježnu vakuum masažu. Zahvaljujući inovativnoj Philips DualAction Air Lift i Exfoliation System tehnologiji dolazi do prirodnog obnavljanja stanica, a masažom dubljih slojeva kože povećava se protok krvi, čime se kisik i nutrijenti dovode do površine, a rezultat je mladenačka koža. Ovaj aparat elegantnog dizajna pomaže ženama da ga koriste na vrlo jednostavan način, a rezultati koje postiže vidljivi su već u šest tjedana*.

VisaCare tvrtke Philips razvijen je u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima tako da od sada zaista nema potrebe za skupim tretmanima u salonima jer su samo dva tretmana tjedno od 5 minuta idealna formula za njegovanu i prekrasnu kožu. S obzirom na učinak koji ostvaruje i na činjenicu da nikada nije prerano započeti s pravilnom njegom kože. VisaCare aparat idealan je za sve žene koje žele zdravu, sjajnu i njegovanu kožu.

Pogledajte kako se koristi ovdje.

Čvršća, mekša i sjajnija koža uz Philips VisaCare

Philips VisaCare koristi jedinstveni Philips DualAction Air Lift i Exfoliation System tehnologiju.

  • Air Lift - je vakuumska masaža kojom se pokreće cirkulacija dubljih slojeva kože i ubrzava protok krvi, dotok kisika i hranjivih sastojaka u kožu što dovodi do revitalizacije kože. Vakuum masaža programiranim, laganim istezanjem stimulira fibroblaste na proizvodnju kolagena i elastina i poboljšava čvrstoću, ton i teksturu kože.
  • Exfoliation System - Mikrodermoabrazija kojom se uklanjaju odumrle stanice s površine kože čime se potiče prirodna obnova zdravih stanica i zadebljanje epidermisa što za rezultat daje zdravu, sjajnu kožu glatke, baršunaste površine. Ova napredna tehnologija brige za kožu pomaže ženama u borbi protiv prvih znakova starenja te dovodi do izražaja prirodan sjaj njihove kože.

Rezultati testiranja

  • 87% žena koje su isprobale uređaj su primijetile poboljšanu apsorpciju njihovih omiljenih proizvoda za brigu o koži nakon tretmana, što im je omogućilo da dobiju još više od svakodnevne rutine **
  • 91% žena koje su testirale VisaCare rekle su da im je koža odmah glađa**
  • 84% žena koje su testirale VisaCare rekle su da im je koža sjajnija**
  • 84% žena koje su testirale VisaCare rekle su da im koža izgleda zdravije**

*Nezavisno kliničko ispitivanje na 36 žena koje su koristile VisaCare 6 tjedana

**Rezultati neovisnog testiranja 75 osoba tijekom 4-tjednog tretmana, UK 2014.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.