Dijeta 3 tjedna / 10 % dijeta

Drage moje zdrave kravice! Zanima me jeli netko od vas probao ovu dijetu i ako je kako vam se čini? Čitam vaše postove i vidim da se sve borimo sa tim silnim kilogramima koje smo tako lako nakupile a tako teško ih skidamo... Trenutno jesam na toj dijeti i moram priznati da se fakat topim (6 kg u 6 dana)... Vjerujte i mene je začudilo budući da iza sebe imam godine i godine neuspješnih dijeta. Javite se, zaista me zanima vaše mišljenje... ps. zajedno smo jače!!!! :)))
 • smokvica
  04. 05. 2011. u 20:55
  OK cure sve ste vi to lijepo opisale cijelu dijetu i svoja iskustva ALI mene zanima sto na ovu dijetu kazu nas nutricionisti sa zdrave krave, pa bih molila da se jave!!!
 • slatkamama
  04. 05. 2011. u 17:38
  cao anitt koliko si ti na dijeti i idu li brzo kilogrami dole,zanima me jer ja brzo izgubim vjeru u dijetu ako vidim da to ne ide bas kako treba.... :( danas mi je prvi dan nije toliko tesko...hvala za odg unaprijed.
 • traviata
  04. 05. 2011. u 14:47
  Hvala Anitt na odgovoru. to bi značilo da bih ja mogla mijenjati dan povrća sa sirom jer stvarno ne mogu jesti povrće - ne odgovara mi i malo me napuhava.
  Danas sam recimo kanila početi s tom dijetom, pa sam počela sa zrnatim sirom jer mrzim povrće. Ali priznajem da sam sagriješila sa tri kriške integralnog Klarinog dvopeka. Sutra sam također mislila jesti posni sir. Samo se bojim da neću na jednom siru izdržati do večeri.
  Ali ako mogu na mesni dan salame-to bi bilo super da ne moram ništa pripremati doma.
 • Anitt
  04. 05. 2011. u 13:01
  Bok Bubamaruška, evo Traviata je stavila ispod dijetu. Nema tu nikakve mudrosti. Ja sam na povrtni dan jela (i na sve ostale dane) 3 obroka, međuobroke samo ako sam bila jako gladna. Od povrća sam jela sve salate, kuhani grah, krumpir, mahune, mrkvu, cvjetaču... Na mesni dan sam jela hrenovke i salame na kuhani dan a pečenu piletinu, svinjetinu kad je pečeno meso na redu. Pojela bi odjednom oko 15 dkg salame ili 2 komada mesa. Jogurt i gauda na mliječni dan (10 dkg sira i 3 dcl jogurta po obroku), rižu sam jednu vrećicu imala cijeli dan (jer mi nije baš fina sama, a žgance ne jedem), vrećica je 12,5 dkg. Voće - sve kaj sam imala doma i do čega sam došla jer mi je taj dan bio najteži. Jaja - 3 doručak, 3 ručak i 2 večera. To je čisti tjedan, a za miješani sam dodavala ono kaj je dozvoljeno. Evo, to je bilo u prvom ciklusu, a sad sam izbacila jaja jer me muči žuč i voćni dan koji mijenjam povrćem jer voće ne mogu. Pijem svakodnevno kavu s mlijekom, cedevitu s šećerom i ponekad popuštam slatkom :) Al ide dolje. Zato curke, samo krenite, nije teško a kile stvarno idu pa pa. Sretno!
 • slatkamama
  04. 05. 2011. u 11:08
  zdravo svima,i ja danas pocinjem sa ovom dijetom,nadam se da ce biti bas ucinkovita.Poz svima i pisite ako imate kakva iskustva sa istom....hvala!
 • traviata
  04. 05. 2011. u 10:59
  Evo ja sam našla recept za držanje ove dijete na net-u, što ga donosim dolje u prilogu za bubamarusku i ddomazet3.
  Mene samo zanima da li dan s povrćem mogu zamjeniti sirnim danom jer jednostvno ne mogu jesti povrće-previše me napuhava? hvala na odgovoru.

  1. i 3. tjedan - čisti tjedan:
  =========================
  1.DAN: povrće - svo
  2.DAN: kuhano meso
  3.DAN: riža ili žganci
  4.DAN: mliječni dan (sirevi - svi, jogurt ...)
  5.DAN: jaja - na sve načine
  6.DAN: voće - svo
  7.DAN: pečeno meso (ali ne pohano, ne flaširano sa kruhom ili prezlom)


  2. tjedan - mješani:
  ==================
  1.DAN: kuhano meso + povće ( ne mahunarke, krumpir, riža)
  2.DAN: pečeno ili kuhano meso + povrće
  3.DAN: riža s povrćem
  4.DAN: mliječno + povrće + jaja + voće
  5.DAN: jaja + salate + voće + jogurt
  6.DAN: voće - svo
  7.DAN: meso + povće


  Preporuča se upotreba maslinovog ulja, limuna, kvasina.
  Kava se pije bez šećera, zabranjen alkohol, sokovi.

  Ovom se dijetom skida 100% u 3 tjedna 10% tjelesne težine.
  Nakon tjedan dana pauze dijeta se može ponoviti.
 • Bubamaruska
  03. 05. 2011. u 23:04
  drage curke, trebam hitno način kako držati ovu dijetu... Može li netko napisati kako točno ide? Vječno zahvalna!
 • ddomazet3
  03. 05. 2011. u 19:05
  kace i anitt šta ste vi jele? mene vam sve zanima da se dobro pripremim.
 • ddomazet3
  03. 05. 2011. u 19:03
  bok ami15 na prijašnjim postovima imaš sve o ovoj dijeti jer se naša snjeguljica pošteno potrudila da nam sve napiše.
  ja još nisam zbog gastritisa krenula,čekam da se smiri pa da krenem.
  lixi ne javljaš rezultate kavitacije a baš me zanima tvoje iskustvo,javi molim te.
  pozdrav svima i puno uspjeha u dijeti
 • ami15
  03. 05. 2011. u 16:36
  Molila bi da mi netko objasni kako se zove ova dijeta od 3 tjedna, i gdje da nađem upute za nju ,, ???Nova sam (od danas) i hitno trebam skinuti kilice,, a vidim da je ova jako učinkovita ali neznam o čemu se radi,, Molim pomoć i objašnjenje o ovoj dijeti,,,,hvala
 • traviata
  03. 05. 2011. u 15:19
  Moram pitati da li bih skinula 2 kile ako bih bila na istoj dijeti 2 tjedna i kada bih umjesto dana povrća imala dan posnog sira?
  hvala na odgovoru.
 • traviata
  03. 05. 2011. u 15:14
  Da li je stvarno istinito to što velite, da bih u deset dana mogla skinuti 2-3 kile koje me muče i zbog kojih sam depresivna? Samo da li moram prvi dan jesti povrće ili mogu jesti svih deset dana posni sir?
  Hvala unaprijed na odgovoru.
 • Anitt
  02. 05. 2011. u 12:58
  Haj, evo mene natrag. Ja sam uzela tjedan dana pauze, a ovaj sam vikend bila jaako zločesta. Ali, hvala Bogu, ni jednu kilu nisam dobila. Krećem od danas ponovno na čisti tjedan jer trebam još 2-3 kile dolje. Al ako budu mi išle dolje kao prvi put odlučila sam da ću ponoviti ciklus i imati kila ko u srednjoj, prije poroda i ostalih hormonskih problema (kao štitnjača i ostalo) kaj me pogodilo. Ipak se bližim 40-toj, pa se nisam nadala da ću tako lako skinuti kile. Vidjet ću nakon ova 3 tjedna kak ide, pa možda nakon još jednog ciklusa budem opet 38! Cure, samo izdržite, ovo je stvarno super- ne bi čak ni rekla da je dijeta, jer se u principu trebaš odreći samo tijesta i slatkog. Iako, moja je kolegica zajedno sa mnom krenula na dijetu, al si je ona stavila umjesto voćnog dan s tijestom i isto je skinula. Tak da je valjda važno da u danu jedemo samo jednu vrstu namirnica, a koju je manje važno. I puno su mi bolji čisti tjedni jer ne navode na grijeh :) Svima puno sreće i ljepo i vitko ljeto želim!
 • kace
  01. 05. 2011. u 20:26
  A zašto ste mi se ušutile? Kod mene sve isto, danas zadnji dan i kilaža se promijenila sa 79 na 76, bila je 75 ali uz velike greške sada je 76. Što je bilo s vama? Pauziram pa krećem opet! Javljajte se i želim vam puno kila manje.
 • ddomazet3
  26. 04. 2011. u 20:41
  bok svima,
  ja nisam još krenula jer me uhvatio moj gastritis pa ne mogu na dijetu ali čim se smiri krećem jer mi svi vi kojima su kile otišle dajete volju,snagu i želju da uspijem(posebno naša snjeguljica,pozdrav tebi snjeguljice)

  NADAM SE DA ĆE TO BITI JAKO USKORO !
  lixi kako je bilo nakon kavitacije ima li vidljivih rezultata?
  drage moje samo naprid i skidajte te kile a ja ću vam se uskoro pridružiti jer zajedno smo jače.
  pozdrav svima