Fitness Dođite u formu uz Let's Get Fit! 03. srpnja 2023.

Anja: Obukla sam haljinu koju nisam nosila 6 godina

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Anja Stanković, sudionica projekta "Let's Get Fit 2023.", uz izbalansiranu prehranu prema uputama nutricionistice, redovito odrađuje treninge snage u teretani i već ima odlične rezultate. Nedavno je stala u haljinu koju nije nosila šest godina i svaki dan ima sve više i više energije!

Anja je poslala prijavu na naš natječaj ''Let's Get Fit!'' koji je portal missZdrava ove godine pokrenuo u suradnji s trgovačkim lancem Tommy i uz podršku Herbafasta jer je redovitim treninzima i uz kontinuiranu podršku stručnjaka željela podići razinu energije u tijelu i odlično izgledati ovo ljeto na plaži. Također, smatrala je da treba poraditi na svom imunitetu i zdravlju. 

Našoj kandidatkinji su cijelo vrijeme trajanja projekta na raspolaganju stručnjaci– fitness trener, mag. cin. Marino Bašić i fitness trener, univ. Bacc. Damir Senjić kojima se Anja može obratiti za sva pitanja i pomoć oko odabira vježbi, a na treninge odlazi u fitness centar Basic Gym One na Velesajmu, gdje vrijedno vježba čak 3 puta tjedno.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon malo više od mjesec dana programa, provjerili smo kako izgleda njezina nova rutina i trening, pada li joj teško vježbanje i je li pokleknula pred omiljenom hranom ili se strogo pridržava novog plana prehrane.

Vidim kako mi se obujam tijela smanjio


"Privikavanje na treninge mi nije teško palo, ali mi je teže trenirati ujutro nego navečer. Najlakši mi je ruski swing, a najteži su mi zgibovi. Trbušnjaci i sklekovi su mi iz dana u dan sve draži.

Nakon mjesec dana programa osjećam se lakše, poletnije i vidim kako mi se obujam tijela znatno smanjio. Tijelo mi je zategnutije i osjećam veću snagu u rukama. Treneri nisu strogi, ali sve greške ispravljaju i ništa im ne promakne. Nedavno sam obukla haljinu koju nisam nosila 6 godina", sretna je Anja.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Anja nam je na početku projekta priznala da ponekad preskače obroke te da je velika ljubiteljica tjestenine i slatkog. Kad je pod stresom, ranije je najčešće posezala za čipsom, pomfritom ili čokoladom. Anju smo upitali i koja joj je omiljena nova dijetna namirnica i omiljeno novo jelo.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Najdraža dijetna namirnica mi je čokoladna kuglica. Jelovnik je sličan mom jelovniku kako sam i ranije jela, ali je u skladu s mojim dnevnim ritmom i mojim organizmom. Moje omiljeno novo jelo su špageti s gamberima i avokadom. Priznajem da sam pojela i nešto zabranjeno u ovih mjesec i pol trajanja projekta: kada sam putovala na more, pojela sam pomfrit", iskrena je Anja.

Klikni i saznaj više o projektu "Let's Get Fit"!

Komentar fitness trenera Damira Senjića

"U fitness centru Basic Gym One, prosječni klijent s našim programom izgubi od 4 do 6 kilograma u 6 tjedana. Želimo na jedan zdravi način promijeniti njihove živote i postaviti neke novije zdravije temelje i navike kako bi ostvarili svoje ciljeve zbog kojih su došli kod nas trenirati, ali i pomoću treninga i discipline postali bolje i jače osobe".

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Klikni i saznaj više o projektu "Let's Get Fit"!

Odlučio/la si se hraniti zdravo? Balansiranje prehrane nikada nije bilo lakše, Tommy je za tebe pripremio širok asortiman zdravih i svježih namirnica. U ponudi imaju više od 70% proizvoda hrvatskog podrijetla, a na njihovim policama se nikada nije pronašla jabuka stranog podrijetla. Nemoj oklijevati, posjeti Tommy prodavaonicu ili Tommy web shop i započni svoj put ka zdravlju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.