Fitness 24. veljače 2017.

Rekreacija koja iscjeljuje spojem glazbe, misli i pokreta

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Body Healing Story je metoda spoja ljekovite glazbe, pokreta i misli u svrhu dovođenja tijela u prirodnu ravnotežu. Glazba izvedena na središnjoj frekvenciji solfeggio ljestvice od 528 Hz dokazano je ljekovita. Vezana je uz četvrtu, srčanu čakru koja je ulaz u središte vašega bića, potiče osobne moći, samopouzdanje i osobnost u cjelini.

No, postoje i rezultati istraživanja znanstvenika u Quantum Biology Lab u New Yorku koji su proučavali učinak frekvencije od 528 Hz na ljudski DNK. Oni govore da ova frekvencija stimulira vodu koja se nalazi oko DNK spirale unutar naših stanica što im omogućuje da apsorbiraju više UV-svjetlosti. Svjetlost je život, a život je disanje i vitalnost na staničnoj razini! Ljekovitost pokreta leži u harmoniji stanične pulsacije potaknute glazbom uz pokret. Jednostavnije rečeno, pokret je rezultat otvorenih veza iz najdubljih slojeva našega bića koji vibriraju i to se, poput valova, manifestira kroz fizičku kretnju. Sve su kretnje praćene specifičnim disanjem što zajedno stimulira i uravnotežuje endokrine žlijezde.

Doživite univerzalnu ljubav

I, na kraju, postoje i ljekovita svojstva priče. To su ljekovite misli, afirmacije koje su zapravo izraz ljubavi i mira i prate naš život od začeća. Tu se događa rezonanca naše više inteligencije, višeg ja s fizičkim tijelom, ulazimo u ravnotežu, poboljšavamo zdravlje i harmoniju življenja. Kada radimo u grupi Body Healing Story, nešto se dogodi u trenutku spajanja svih prisutnih rezonanci u prostoru. Um i srce se sastanu i ulaze u prirodnu ravnotežu zajedno s univerzalnom energijom. Rezultat je bezuvjetna ljubav, najjača pokretačka snaga svemira.

Vikend seminar održat će se 11. i 12. ožujka u Ilici 11 u Zagrebu u prostorima Makronove. Cijena cijeloga programa je 900,00 kn, plativa u dvije rate. U cijenu su uključeni materijali, ljekovita glazba i upute za samostalnu svakodnevnu zvukovnu terapiju. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da rezervirate svoj dolazak kod voditeljice Anamarije Jagodić-Rukavina na broj 01 46 21 456 ili 098 277 276.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.