Fitness Dođite u formu uz Let's Get Fit! 05. srpnja 2023.

Nikolina otkriva kako je skinula centimetre u području trbuha

Foto: Igor Šoban/PIXSELL Nikolina nam je pokazala kako izgleda njena nova rutina i trening

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nikolina Dukić Delija, sudionica projekta "Let's Get Fit 2023.", uz izbalansiranu prehranu i redovite zdrave obroke, rado odlazi na treninge snage u teretani tri puta tjedno.

Nikolina je poslala prijavu na naš natječaj ''Let's Get Fit!'' koji je portal missZdrava ove godine pokrenuo u suradnji s trgovačkim lancem Tommy i uz podršku Herbafasta jer je redovitim treninzima i uz kontinuiranu podršku stručnjaka željela promijeniti svoje životne navike i prehranu, povećati fizičku aktivnost i razviti zdraviji pristup prema sebi.

Našoj kandidatkinji su cijelo vrijeme trajanja projekta na raspolaganju stručnjaci– fitness trener, mag. cin. Marino Bašić i fitness trener, univ. Bacc. Damir Senjić kojima se Nikolina može obratiti za sva pitanja i pomoć oko odabira vježbi, a na treninge odlazi u fitness centar Basic Gym One na Velesajmu, gdje vrijedno vježba čak 3 puta tjedno.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Ništa mi nije teško, a najviše volim vježbe snage!

Nakon više od mjesec dana programa, provjerili smo kako izgleda njezina nova rutina i trening, pada li joj teško vježbanje i je li pokleknula pred omiljenom hranom ili se strogo pridržava novog plana prehrane.

"Vrlo brzo sam se priviknula na treninge i tempo treninga, zapravo mi nije ništa teško od vježbi, možda eventualno neke vježbe izdržljivosti, ali uglavnom je sve dobro, a najlakše mi padaju vježbe snage. Omiljene vježbe su mi one za područje trbuha, a najteže nemam".

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Gdje vidi najveće rezultate?

"Rezultate prvenstveno vidim u centimetrima na području prsnog koša i trbuha, ali i u kilogramima, također se osjećam zategnutije. Treninzi su dobrog tempa i optimalno strogi. Jelovnik je također dobro organiziran i pomogli su mi savjeti nutricionistice".

Nikolina nam je na početku projekta povjerila kako njezina prehrana nije pravilna i više manje uvijek jede s nogu i u brzini. Također, tada nije unosila dovoljno vlakana i vitamina i željela je izbaciti loše ugljikohidrate. Kakva je situacija sada, zanimalo nas je?

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL
"Ponekad imam i dalje problema s kontinuiranim obrocima, ako ne stignem zbog posla i obaveza napraviti pauzu za obrok ili međuobroke", iskrena je Nikolina. Ipak, unijela je u svoju prehranu prehranu puno ribe, povrća i voća pa je zadovoljna pomacima i sjajnim rezultatima. Želimo joj puno sreće dalje!

Klikni i saznaj više o projektu "Let's Get Fit"!

Ako se želite hraniti zdravo i kupovati uvijek svježe proizvode hrvatskog podrijetla, svakako posjetite Tommy #TvojeMisto za dnevno svježu ponudu omiljenih namirnica. U ponudi imaju više od 70% proizvoda hrvatskog podrijetla. U Tommyjevoj ponudi se nikada nije našla niti jedna jabuka stranog podrijetla! Sve jabuke u Tommyju isključivo su hrvatskog podrijetla.  Posjetite Tommy prodavaonicu ili Tommy web shop i pronađite inspiraciju za zdrave prehrambene navike jer je pravo vrijeme za pozitivne promjene.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.