Ljepota i relax 03. srpnja 2017.

Josipa Pavičić Berardini i dr. sc. Anita Freimann u Ženskoj priči

1/3
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve željne motivacijskih priča sprema se novo izdanje Ženske priče na temu „Snaga žene među knjigama“. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u ljetnom ruhu humanitarne Ženske priče, u utorak, 04. srpnja, ugostit će Josipu Pavičić Berardini s najnovijom knjigom „6 milimetara“ te prvu hrvatsku doktoricu sreće, doc.dr.sc. Anitu Freimann s knjigom „ Hrabrost na putu sreće“.

Portal Zdrava Krava medijski podržava ovaj projekt. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na zenska.prica@clubopera.hr ili mobitel: 099/758-9934

 

 I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina. Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama: „ Sara Santini“, „ GL'amour“ i „ Lopov moje mladosti“.  | Author: PR Foto: PR

Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Dr. sc. Anita Freimann docentica je na Ekonomskome fakultetu u Osijeku.

Doktorirala je na ekonomiji sreće koja se bavi blagostanjem, indeksima sreće i onime što država može napraviti u svrhu povećanja kvalitete života.

Privatno, želi promijeniti svijet pa stoga najviše mijenja sebe. Kao doktorica sreće u ime Instituta za sreću održava različite seminare (za pojedince, lokalne zajednice i tvrtke) i savjetovanja kojima su u središtu kvaliteta života i sreća, a najsretnija je kad motivira i potakne druge na promjenu, rast i život u sreći.

 | Author:

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 04. srpnja 2017 u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče uz iznimne goste i sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.