Ljepota i relax Prirodno lijepa 22. srpnja 2016.

Baby ulje smanjuje strije, skida šminku i smiruje kožu nakon brijanja

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnoge žene u kući imaju baby ulje – čak i ako nemaju bebu. Baby ulje je odlična stvar za njegu kože jer je čini mekom i nježnom. Savjetujemo tida ga iskoristiš na sljedeće načine.

  • Za skidanje šminke - uz pomoć nekoliko kapi baby ulja za samo nekoliko sekundi možeš potpuno ukloniti vodootpornu šminku. Ulje je bolje od klasičnih proizvoda za skidanje šminke, jer djeluje brzo i njeguje kožu. Nanesi ga na blazinicu i ukloni sve tragove šminke.
  • Za kožu tijela - baby ulje može se nanijeti na kožu, ali dugo se upija i često ostavlja tragove na odjeći. Pametnije je staviti nekoliko kapljica u losion za tijelo i tom mješavinom namazati kožu.
  • Za glatke noge poslije brijanja - baby ulje umiruje kožu, pa ga je dobro nanijeti na kožu poslije uklanjanja dlačica. Osim što će smanjiti crvenilo, tvoje noge bit će glatke i njegovane.
  • Za kupku - baby ulje slobodno možeš dodati u kadu s toplom vodom ili u svoju kupku. Dovoljno je uliti četvrtinu zatvarača u kupku.
  • U borbi protiv strija - strije nastaju kada se koža ‘rasteže’ i to se najčešće događa u trudnoći. Redovnim nanošenjem baby ulja na kritične zone spriječit ćeš ovu ružnu pojavu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.