Ljepota i relax Prirodno lijepa 08. kolovoza 2016.

Kućni tretman vrućim uljima za besprijekornu kosu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prije nego što namočiš kosu i započneš pranje, postoji puno toga što možeš učiniti za zdravlje i ljepotu kose. Uz jednostavne postupke tvoja kosa će biti sjajna i prekrasna. Otkrivamo ti što sve možeš napraviti za svoju kosu prije pranja.

  • Tretman vrućim uljem prije pranja kose uvijek je dobra ideja. Ne samo da će učiniti da kosa bude sjajnija, već i zdravija. Pomiješaj dvije vrste ulja – bademovo i maslinovo.
  • Uljima možeš dodati i kapsule vitamina E kako bi spriječila opadanje kose. Ulje zagrij te njime nježno izmasiraj vlasište i postupno nanosi ulje sve do vrhova kose. Kosu umotaj folijom, zatim ručnikom, te ostavite da djeluje 20 minuta.
  • Kosu nikada ne peri vrućom vodom jer će biti gruba i suha. Vrijeme prije pranja je odlično za njegovanje kose, pa je stoga počasti hranjivom maskom. Pomiješaj jaje i jogurt, te smjesu nanesite na kosu. Ostavite da djeluje 20 minuta i operi kosu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.