Psiha i seks Moje emocije 01. kolovoza 2020.

Horoskop za kolovoz za svih 12 znakova

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pročitaj što te očekuje u ovim vrućim danima. Mars, planet Ovna, u kolovozu će vam davati više energije nego što ćete to očekivati. Zbog toga, spremni ćete biti na nove avanture i pustolovine, na kupanje, uživanje do ranih jutarnjih sati te na vježbanje.

No, ipak trebate prakticirati i malo strpljenja, jer obnova života i vraćanje na 'staro' nakon godišnjeg odmora oduzet će vam malo vremena te će vam biti potrebna dobra strategija kako biste uspjeli sve što ste naumili. 

Prvi dani kolovoza počet će s velikom eksplozijom emocija, a već trećeg dana u mjesecu očekuje nas pun Mjesec. Vaš će ljubavni i društveni život cvjetati s toliko sentimentalnosti i naklonosti kada Venera - planet ljubavi i prijateljstva - uđe u Rak 7. kolovoza. Vrijeme je da osmisliš i napišeš ljubavno pismo koje će biti toliko slatko da ćeš osobu kojoj ga pošalješ odmah osvojiti!

Uran - planet individualnosti i neovisnosti počinje se kretati retrogradno od 15. kolovoza i to će trajati sve do 14. siječnja 2021. To će vas potaknuti da uradite nešto što se do sada niste usudili. Izrazite se, izbacite sve ono što vas je do sada sprječavalo i pročitajte što vam je činiti u danima ispred nas!

Možda te zanima... Počinje razdoblje Lava: Donosimo horoskop za svih 12 znakova Psiha i seks

Ovan

Ovog mjeseca zadaća vam je pronaći stvari koje vas nasmijavaju.Vaš razum se oslanja na vašu sposobnost da se kroz sve osobne izazove borite snagom smijeha. Budite jaki, pred vama je malo nepovoljnog vremena, ali u zajedništvu će sve biti lakše riješiti. oslonite se na svog partnera.

Bik

Ostati kod kuće za vas nije problem, ali započinjanje s obavezama s kojima kasnite jest. Projekti su se nagomilali, stoga je sada potrebno organizirati informacije koje imate i donijeti važne odluke. Što brže riješite sve svoje obaveze, brže ćete postati sretnima. Nemojte odugovlačiti.

Blizanci

Najbolji način da se riješite svojih problema je pomoć drugim ljudima. Volontiranje u vašoj zajednici, crkvi u susjedstvu ili lokalnoj bolnici moglo bi promijeniti vaš pogled na trenutnu situaciju. Imajte na umu: stvari bi uvijek mogle biti gore. Stoga, budite sretni s onim što imate i cijenite to. Isto tako, cijenite i ljude u vašoj blizini.

Rak

Vi inspirirate sve oko sebe. Trik je u tome da se radujete i dijelite svoju emocionalnu snagu s drugima. Samo tako i nastavite. No, s vremena na vrijeme, priuštite i sebi malo odmora i vremena za samoga sebe. Uživajte, odite na masažu ili na kupanje. Kolovoz iskoristite za početak novog hobija.

Možda te zanima... Što si bila u prošlom životu prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Lav

Sretan vam rođendan, lavovi! Vrijeme je da isprobate svježu perspektivu. Možda ćete biti potaknuti da istražujete nova vjerska uvjerenja i prakse ili da istražujete različite životne filozofije dok nastojite održati svoj duh. Dopustite da vaša nova godina starosti u koju ste upravo ušli potakne viziju nade. Usudite se opet vjerovati.

Djevica

Samorefleksija je često najbolji put do samoodržanja. Hrabro promatranje vaših nedostataka, uz pomoć terapije ili metafizičkih smjernica, moglo bi vam biti spasonosna ideja ovog mjeseca. Ne dopustite da vas vanjska kritika izbaci iz ravnoteže. Šetajte prirodom, uživajte u miru, osvrnite se na prošle postupke. Mudro ocijenite kojim putem krećete u budućnost.

Vaga

Možda ćete ovaj mjesec pronaći mir i utjehu u dolasku u vlastiti dom. Avanture i putovanja sjajan su način za proširivanje vidika, ali za vas, kuća je mjesto mira i spokoja. Vizualni sklad u vašoj okolini omogućuje bolju perspektivu kuda idete. Dobra glazba i svakodnevno čišćenje mogu vaše misli učiniti jasnima. 

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Škorpion

Uranjanje u umjetnički izraz pomaže vam da se nasmiješite. Razmislite o djetetu u sebi koje voli izazove i avanture i započnite obiteljski vrt, obojite nešto namještaja ili započnite s nekim drugim, novim hobijem. Nov kreativni 'ispušni ventil' pomoći će vam na emocionalnom planu. Odmorite se i isključite se iz online svijeta.

Strijelac

Ključna riječ za kolovoz kada je u pitanju vaš horoskopski znak jest receptivnost. Dopuštanje drugima da vam pomognu može vam donijeti neočekivanu radost. Što se više prepustite njihovoj skrbi, bolje ćete se osjećati. Ljubav pokušava pronaći svoj put u vaše srce. Prepustite se i na trenutak prestanite brinuti, već pustite druge da to rade (o vama).

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Jarac

Vaša svakodnevna rutina bitna je ovog mjeseca. Petominutna molitva, savršena šalica čaja i mantre koje ponavljate tijekom dana pomoći će u održavanju dobrog stava. Radite na malim stvarima i gledajte kako velike stvari 'padaju' na svoje mjesto. Posvetite više pažnje obitelji.

Vodenjak

Intelektualna stimulacija nužna je kako se tijekom ovih tjedana ne bi osjećali loše. Brainstorming je ogroman dio vaše budućnosti. Zavirite duboko u svoju maštu i znajte da ste više nego sposobni za ostvarenje sna. Samo se trebate skoncentrirati. Također, nakon odrađenog posla, opustite se. Vaši bližnji primjećuju da ste napeti i zbog toga se drže podalje od vas. 

Riba

Vaš idealistički stav ovog mjeseca možda je ono što će vas spasiti. Iznenadne promjene u mjesečnim primanjima otkrit će da vi i imate sve ono što vam treba. Shvatit ćete da su jednostavni užitci daleko bitniji od materijalnoga bogatstva. Također, ljubav vam je veoma naklonjena. Novi partner ili zaruke u vašoj su skoroj budućnosti.

Možda te zanima... Idealna vrsta kave za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Izvor: essence.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.