Psiha i seks Seks i veze 03. studenoga 2021.

Je li on doista onaj pravi? 8 znakova da si s pogrešnom osobom

Foto: shutterstock Postoji mnogo znakova prema kojim možeš zaključiti jesi li našla pravu osobu, a jedan siguran pokazatelj je koliko često si sretna, a koliko tužna
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Osjećaj u želucu, nekako čudan. Izgledi za budućnost, magloviti. Na koje sve načine možeš otkriti da osoba pored tebe možda nije ona prava...

Jedno je jasno: čak i ljubavnici ponekad imaju loš dan. Svađaju se, ali opet se pomire. Ali, unatoč svim razlikama u mišljenjima, čuvaju poštovanje i ljubav jedni prema drugima. A tu su i veze u kojima zapravo duboko u sebi znamo: ovdje nešto nije u redu. Ako ti se sljedeći znakovi čine poznatima, vrijeme je da doneseš svoje zaključke. Naime, nitko ne bi trebao provesti svoj dragocjeni život s nekim tko nije svim srcem uključen.

1. Osjećaš se kao samac

Vi ste par, ali to nije tako. Zato što je tvoj partner uvijek zauzet. Ponekad ima puno posla na poslu, ponekad se izlasci s prijateljima ne mogu odgoditi. Tvoji prijatelji: iznutra se dugo pitaju zašto vas tako rijetko viđaju zajedno.

2. Pretvaraš se

Kad ste zajedno, jesi li toliko pažljiva da slučajno ne kažeš nešto „pogrešno“? Praviš  se da te zanimaju stvari koje te zapravo uopće ne zanimaju? Ili se tvoj stil odjeće jako promijenio otkad ste zajedno? Nitko se ne bi trebao pretvarati da udovoljava svom partneru. To bi trebala biti osoba koja te voli zbog tebe.

Možda te zanima... 10 muškaraca otkrilo je trenutak u kojem su znali da žele razvod Psiha i seks

3. Nemaš viziju zajedničke budućnosti

Kada razmišljaš o tome kakav će vam život biti za pet ili deset godina od sada, ne vidiš jasnu sliku pred sobom. Nisi baš sigurna hoćete li se ikada useliti zajedno, vjenčati se ili imati djecu. Nisi ni sigurna želiš li zajedničku budućnost. Iskreno, je li moguće da ulažeš vrijeme u vezu koja ne vodi nikamo?

4. Gotovo da ne dobivaš podršku

Ozbiljno se baviš sportom ili se profesionalno nadograđuješ. Tvoj partner to ni ne registrira? Želiš li da stoji uz tebe i podržava te u stvarima koje su ti važne? Da, upravo to možeš i očekivati!

5. Nešto nije u redu

Postoji taj osjećaj. Ne možeš to imenovati sto posto, ali nešto nije u redu. Čak i kada si sretna, još uvijek postoje sumnje. Poput dosadnog, tihog, pozadinskog brujanja. Možeš ga zanemariti ili se zapitati, što bi mogao biti razlog? Ili: zbog koga?

Možda te zanima... Horoskop za studeni za svih 12 znakova Psiha i seks

6. Smatra te nebitnom

Ako je netko u vezi nebitan, to se izražava na sljedeći način, na primjer: tvoje odluke se stalno preispituju ili kritiziraju. Ili tvoj partner stalno uzima stvari u svoje ruke jer to može učiniti puno bolje. Sva zvona za uzbunu trebala bi zazvoniti ako te partner zadirkuje ili čini lošom pred drugima. Zašto trpiš tako nešto?

7. Osjećaš se neslobodno

Moraš polagati račune za svaki korak. Tvoj partner upliće se u stvari u tvom životu za koje znaš da ih možeš sama regulirati. Kada provedeš večer sama ili s prijateljima, osjećaš li se kao da se doista zabavljaš? Nitko u vezi ne bi se trebao osjećati kao da je u zatvoru. I ne, zlatni kavez nije prihvatljiva alternativa.

Možda te zanima... Ovaj tip žena je uvijek na meti manipulatora, ali to nije njihova krivica Psiha i seks

8. Više plačeš, nego što se smiješ

Najjasniji signal da si s pogrešnom osobom je ako zbog nje češće liješ suze umjesto da se s smiješ s njom. To je znak da si u slijepoj ulici. To ne znači privremene krizne situacije, nego nesretni osnovni osjećaj koji vezu prekriva kao crni veo. Ispravi se, glavu gore, zaslužuješ život s više radosti!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.