Psiha i seks Moje emocije 23. kolovoza 2022.

Što nam donosi vladavina djevice?

Foto: shutterstock Osobe rođene između 23. kolovoza i 22. rujna pripadaju astrološkom znaku djevice
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Period vladavine djevice počeo je 23. kolovoza i završava 22. rujna 2022. Ovaj astrološki period govori o fokusiranju na posao i povećanu učinkovitosti u životu. Ove utjecaje osjetit će svi znakovi, a najviše djevice i ribe.

Već neko vrijeme surfamo na valu zabavnog ljeta kroz period vladavine lava, ali sada je vrijeme da se stvari ubace u višu brzinu. Osjeća se da stižu novi početci. Kao što vjerojatno već znaš, sezona djevice samo je jedna od 12 astroloških sezona koje se događaju svakog mjeseca. Svako od tih godišnjih doba donosi vlastitu atmosferu, što može utjecati na različita područja života. Tijekom sezone djevice, pronaći ćeš nove načine za povećanje učinkovitosti u skoro svakom aspektu života od radnih navika do  rutine vježbanja. Ali to nije sve što možeš očekivati.

Astrologija nije imuna na energiju povratka u školu koja je u zraku svakog rujna. Iako se možda baš i ne želiš vratiti poslu planetarni utjecaji natjerat će te da shvatiš da baš i nemaš izbora. Sada je vrijeme da se usredotočiš na ono što trebaš učiniti kako bi uskoro dobila promaknuće. Također ćeš trebati malo razmisliti o široj slici - jesi li na pravom putu da ostvariš svoje poslovne snove ili se malo vrtiš u krug? Budi iskrena prema sebi jer tako ćeš najprije doći do željenih rezultata. Razmisli i o nekom poslovnom tečaju ili seminaru kako bi unaprijedila svoje vještine i postala konkurentnija.

žena Možda te zanima... Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji Psiha i seks
 
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.