Psiha i seks 13. ožujka 2023.

Tri horoskopska znaka kojima bi ovaj tjedan mogao promijeniti život

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kome će tjedan biti pun emocija, a koga očekuju nove poslovne prilike u tjednu pred nama, pročitajte u nastavku.

Teško je povjerovati da se tako brzo bližimo sredini ožujka, a to nam govori i da je proljeće iza ugla. Ono što obilježava ovaj tjedan je ulazak Saturna u znak ribe što će sve znakove ohrabriti da prate svoje snove i želje te se povežu s pojačanom intuicijom koja ih prati kroz sezonu ribe. Tri se znaka posebno izdvajaju ovaj tjedan, a ako poslušaju svoje osjećaje i naprave nekoliko ključnih poteza, čeka ih potpuno novi život. 

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i strasti, a ovaj tjedan bi se mogli suočiti s velikim izazovima na poslu ili u osobnom životu. Mogu se pojaviti neočekivane situacije koje će zahtijevati brze i odlučne akcije, a ovnovi će se morati uhvatiti u koštac s njima. Ovo bi moglo biti vrlo stresno razdoblje za ovnove, ali ako uspiju preuzeti kontrolu nad situacijom, mogli bi doživjeti veliki napredak i uspjeh. Ovaj tjedan ovnovi trebaju dobro osluškivati što se događa oko njih jer se dobra prilika može roditi iz najmanjih događaja. Također bi projekt koji započinju ovaj tjedan mogao prerasti u potpuno novu poslovnu priliku.

Djevica

Djevice su vrlo marljive i usmjerene na detalje, a ovaj tjedan bi mogle doći do nekih ključnih saznanja koja će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju. Mogli bi otkriti nove metode rada ili dobiti korisne informacije od kolega ili mentora što bi moglo dovesti do pozitivnih promjena u njihovom profesionalnom životu. Djevice bi se trebale otvoriti novim mogućnostima i iskoristiti svoje znanje i jedinstvene vještine organizacije za postizanje svojih poslovnih ciljeva. Jednom kada pronađu savršenu kombinaciju rutine i novih izazova, bit će nezaustavljive.
 

Možda te zanima... Horoskop za ožujak za sve znakove Psiha i seks
 

Riba

Ribe su empatične i intuitivne, a ovaj tjedan će osjetiti snažne emocije koje bi ih mogle potaknuti na veliku promjenu. Sredinom tjedna bi mogle doći do nekih spoznaja o sebi ili drugima, što bi ih moglo natjerati na razmišljanje o svojim prioritetima i ciljevima. Ako se suoče s izazovima u osobnim odnosima koji ih već neko vrijeme muče te ako uspiju iskoristiti svoju empatiju i razumijevanje, mogli bi doći do rješenja koja će doprinijeti stvaranju harmonije u životu. Iako se velike promjene očekuju najviše u privatnom životu, ribe bi ovaj tjedan mogle čuti i neke odlične novosti kada je u pitanju njihova karijera. 
 

žena Možda te zanima... Ribe o sebi misle da su duhovne, no je li to baš tako piše u antihoroskopu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.