Zdravlje 10. listopada 2023.

Hailey Bieber x Vogue Eyewear naočale: Posebno dizajnirane da odgovaraju ženama

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vogue Eyewear je rođen kako bi nadahnuo ljude da se igraju i istražuju na svom svakodnevnom putu samoostvarenja, uz izričaj samopouzdanja sa stilom. Spontan I jedinstven te znažan modni brand , ujedno je  lagan i jednostavan.

Vogue pozdravlja sve ljubitelje mode bez obzira što sa svojim stilom žele postići i poziva ih na retro-chic šetnju kroz novu kolekciju naočala s potpisom Hailey Bieber. Uokvirujući autentični stil slavnih s neizostavnim modnim dopadom, muza piste, ambasadorica brenda i kreativna partnerica Hailey Bieber predstavila je svoju prvu kolekciju za Vogue Eyewear. 

Hailey Bieber x Vogue Eyewear = sjajna kombinacija za sve 

Cijela Vogue Eyewear kolekcija dostupna je u Livision optikama, kolekcija u kojoj trendy susreće chic. One su najspontanija i najstvarnija strana mode:  

  • nekompliciran i lagan
  • meki kutovi i boje daju svježu modnu privlačnost
  • silueti bezvremenske elegancije dodan je dašak luksuza: pažljivo obrađeni emajl i pločica s kristalnim logotipom te transparentne boje okvira za sjajan izgled modernih žena

 | Author:

"Izvukla sam iz mješavine inspiracija, vremenskih razdoblja i oblika koje sam voljela na sebi i onda sam ih preradila”, poručuje Hailey

Ove jeseni, Livision optika je pripremila odličnu ponudu: Kompletne Vouge dioptrijske naočale za samo 100,00 € (*dioptrijski okviri Vogue + naočalne leće u vašoj dioptriji/1,5 HMC)

Dajući izraziti stilski stav, manekenka Hailey Bieber uokviruje najtoplije trendove sezone modne piste u svojoj posebnoj kolekciji za Vogue Eyewear. Najnoviju kolekciju dioptrijskih okvira Vogue potražite u Livision optikama. 

 | Author:

Livision optike pronađite u Zagrebu na sljedećim lokacijama:
Livision optika 1 – Ul. Grada Vukovara 58a - Zbog preuređenja privremeno preselili na Savsku 58.
Livision optika 2 – Ul. Medveščak 25
Livision optika 3 – Avenija Dubrovnik 13 (Zagrebački velesajam)
Livision optika 4 – Savska cesta 58 

 | Author:

 | Author:

 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.