Zdravlje 25. siječnja 2024.

Pozivamo vas na beauty radionicu za žene oboljele od raka

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Marija Butković, make up artistica i osnivačica udruge Marra Altrui organizira besplatnu radionicu šminkanja i druženja 5. veljače u hotelu Sheraton, namijenjenu ženama oboljelim od raka.

Udruga Marra Altrui osnovana je s ciljem pružanja edukativne, humanitarne, medicinsko-estetske potpore ženama tijekom i nakon kemoterapija. Poveznica je između medicine i estetike (radi repigmentaciju areola) te na taj način pruža poticaj korisnicama da se što cjelovitije vrate privatnim i profesionalnim životnim ulogama.

Na radionici 5. veljače u Sheratonu u Zagrebu žene će imati priliku naučiti kako šminkom iscrtati obrve i općenito doznati neke od tajni vizažističkog umijeća te čuti predavanja o njezi kože. Zainteresirane žene mogu se prijaviti na ured@marraaltrui.org. "Na radionicu će biti pozvane žene koje se prve jave, odnosno dok se ne popune sva predviđena mjesta, a one koje se ne uspiju prijaviti na ovu radionici imat će priliku sudjelovati na nekoj od sljedećih", rekla je Marija Butković.

 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.