Ljepota i relax 07. travnja 2011.

LPG kreme učvršćuju kožu i brišu celulit

Kristina1_1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poslije svakog tretmana LPG uređajem, Kristina koristi odgovarajuću kremu iz nove linije LPG kozmetike za mršavljenje. Nakon limfne drenaže to je bila krema koja dodatno potiče izbacivanje vode iz tijela, a sada, nakon anticelulitnih tretmana, kombinira kreme protiv tvrdokornog celulita i za učvršćivanje tkiva, i primjećuje da joj je koža čvršća, a guza podignutija

Nakon ukupno osam tretmana u LPG EndermoSpa centru - četiri limfne drenaže i četiri anticelulitna tretmana, Kristina Radić, koja se na ovaj način pokušava riješiti celulita na bedrima, kaže da već primjećuje rezultate:

"Koža na rukama, trbuhu i nogama, posebno s unutrašnje strane bedara, gdje mi uz anticelulitni tretman rade i na zatezanju kože, puno je čvršća. Guza mi se preoblikovala te se vidi da je podignutija i okruglija!

Što se tiče celulita, neravnine su manje, iako još uvijek vidljive s obzirom da je izašao na površinu nakon limfne drenaže i da ga stvarno puno ima. Budući da redovito dolazim na tretmane tri puta tjedno i pridržavam se preporučene prehrane, očekujem da će i celulita do kraja programa biti puno manje."

Za svaki estetski problem - posebna krema

Nakon svakog tretmana, Kristinu njezina LPG terapeutkinja Ana Grozdić svaki put namaže nekom od krema za tijelo iz linije LPG kozmetike.

"Sve te kreme jako fino mirišu te se brzo upijaju u kožu pa se nakon mazanja mogu odmah odjenuti. Koža mi od njih bude posebno glatka, čak i dan poslije", kaže Kristina.

Ana Grozdić objasnila nam je kako je svaka LPG krema jedinstvena formula koja za cilj ima uklanjanje određenog estetskog problema i sprječavanje njegovog recidiva. Iako se mogu koristiti i potpuno neovisno o tretmanima, LPG kreme su izvrsna potpora organizmu i nakon tretmana LPG uređajem.

Nakon tretmana limfne drenaže, Kristina je koristila kremu Aqueous Cellulite detox serum za njegu kože sklone celulitu i brže izbacivanje vode iz tijela. Sada, nakon anticelulitnih tretmana, kombinira Body Contouring & Firming fluid namijenjen učvršćivanju tkiva i Adipose Celullite Release Cream protiv adipoznog celulita.

Za sada se sve LPG kreme mogu kupiti u EndermoSpa centru, a uskoro ćeš ih naći i u boljim ljekarnama.

LPG kozmetika za mršavljenje

LPG kozmetička linija predstavlja pravu inovaciju u mršavljenju i borbi protiv starenja.

Ekskluzivne formule s velikom koncentracijom snažnih aktivnih sastojaka, kreirane su kako bi prirodnim putem potaknule usporene fiziološke procese, naročito one odgovorne za starenje kože i lokalizirane nakupine masnoće.

Učinkovitost ovih krema dokazana je istraživanjem u kojem je 91% žena nakon korištenja LPG kozmetike izjavilo da osjeća da im je koža mlađa i nježnija, a njih 100% da je želi nastaviti koristiti.

Četiri ciljana proizvoda za savršeno tijelo

Za borbu s lokaliziranom masnoćom znanstvenici iz LPG-a razvili su četiri kreme koje potiču gubljenje suvišnih centimetara intenzivnom stimulacijom stanica tkiva:

Adipose cellulite release cream djeluje na adipozni celulit uzrokovan nakupinama kompaktne i guste masnoće. Nanosi se svakog jutra i večeri na područja zahvaćena celulitom.

Aqueous cellulite detox serum djeluje na edematozni celulit koji se često povezuje s problemima cirkulacije. Povećani adipociti pritišću žile i uzrokuju zadržavanje vode i toksina. Nanosi se svakog jutra i večeri na područja zahvaćena tim celulitom.

Inch Loss body cream smanjuje volumen tijela i zateže kožu. 

Body contouring and firming cream djeluje na cijelo tijelo, redefinira konture i zaglađuje kožu.

Za optimalne rezultate kombiniraj LPG kozmetiku s profesionalnim, individualiziranim Lipomassage programima u LPG EndermoSpa centru.

Više info: www.lpg-endermospa.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Sve tretmane i njihove cijene naći ćeš na web stranici EndermoSpa centra (link ćeš naći u članku), a što se tiče rezultata, sve je individualno. Trebala bi napraviti pregled nakon kojeg će ti izraditi program tretmana prema tvom tijelu.

    • Default avatar -
      karmen21

      Koliko košta tretman LPG uređajem za uklanjanje celulita? I koliko je tretmana potrebno da bi se primjetila razlika?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.