Dijeta 03. rujna 2020.

Antonija Blaće nova žrtva prevaranata koji reklamiraju sredstva za mršavljenje

Foto: Facebook/screnshoot 24 sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Voditeljica Antonija Blaće (40), posljednja je žrtva bezočnih oglašivača "čarobnih" proizvoda za mršavljenje. Na društvenim mrežama, obavijestila je pratitelje na prevaru koja kruži društvenim mrežama, a u kojoj se koristi njezino ime i fotografija. U oglasu lažno navode da je Blaće pomoću određenog proizvoda smršavjela.

"A bas sam se lijepo odmorila od društvenih mreža. Evo samo da vam javim da je ovo fejk, a intervju izmišljen. Ne nasjedajte molim vas na budalaštine, hvala onima koji su me upozorili", napisala je Blaće na svom Facebook profilu.

 
 
 
 | Author: Facebook/screnshoot 24 sata Foto: Facebook/screnshoot 24 sata

 

Blaće nije jedina čiji su lik iskoristili za prijevaru potencijalnih kupaca. Nedavno se to dogodilo i pjevačicama Minei i Nini Badrić.

"Dragi moji, ne nasjedajte na lažne oglase! Nažalost sve češće se dešava da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana desilo", napisala je nedavno Minea (42).

Možda te zanima... Sanja Doležal i Antonija Blaće otkrile manje ugodne detalje voditeljskog posla Ljepota i relax

"Bit će ovo lijepa tužba čijoj se odšteti unaprijed radujem. A za one koji su nažalost masovno povjerovali i nasjeli, samo mogu kazati da se maksimalno ograđujem od ovoga. Ovo pišem samo zato što dnevno dobivam stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laži. Zaista nemam veze s ovim", napisala je Nina Badrić (48) kada su zloupotrijebili njezino ime i sliku za promociju proizvoda za mršavljenje. .

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      elenaggg

      Tablete za mršavljenje - http://acaiberry900.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.