Fitness 05. svibnja 2021.

Pandemija i previše hrane ostavljaju posljedice i na slavne, što se to dogodilo s Will Smithom?

Will Smith
Foto: shutterstock Popularni glumac trenutno je, kako kaže, u najlošijoj formi u svom životu.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Popularni glumac trenutno je, kako kaže, u najlošijoj formi u svom životu, ali tvrdi da će se to ubrzo promijeniti!

Holivudski glumac i glazbenik Will Smith kojeg smo zavoljeli kroz humorističan lik rappera iz serije Princ iz Bel Aira, godinama nas je impresionirao svojim vrhunskim izvedbama. Za nekoliko važnih uloga u filmovima Hancock, I Am Legend, I Robot i Ali morao je postići izgled akcijskog junaka. To je uspio predanim vježbanjem i posebnim planom prehrane.

Velika razina posvećenosti i njegova disciplina, omogućile su mu da ostvari željene rezultate. Koliko je uspješan u svojem treningu pokazuje i informacija da je za ulogu u filmu "I am Legend" izgubio 20 kilograma. Smith je tvrdio da puno lakše gubi na težini nego što je dobiva, no to se posljednjih godina, očito promijenilo. 

No, sada nas je sve iznenadio, pokazavši ne tako zavidnu formu na Instagramu. Za svojih gotovo 53 milijuna obožavatelja pozirao je u prirodi u crnim boksericama te s raskopčanim gornjim djelom trenirke, a bilo je jasno kako više nema mišića na trbuhu. "Bit ću iskren - u najgoroj sam formi ikad", poručio je glumac kojemu se zaokružilo i lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Nakon što je u objavi na Instagramu podijelio sa svojim obožavateljima da je u najlošijoj formi u životu, glumac Will Smith objavio je u utorak popodne da ima velike planove kada je riječ o prehrani i zdravom životu.  U naslovu objave na Instagramu gdje ponosno stoji samo u donjem rublju, glumac je otkrio da se udružuje s YouTubeom kako bi se vratio na pravi put. 

"Ovo je tijelo koje me je provelo kroz cijelu pandemiju i bezbrojne dane prolazeći kroz smočnicu", napisao je. “Volim ovo tijelo, ali želim se osjećati bolje. Nema više ponoćnih kiflica ... to je to! Želim postići najbolju formu svog života !!!!! ”, napisao je Will. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Bez obzira na formu, glumac je prikupio brojne pozitivne komentare. "Ti si Will Smith. Može biti u kakvom god obliku želiš ", "Budimo realni, ima 52 godine i izgleda sjajno", "U odličnoj formi si većini života. Zaslužuješ odmor", samo su neki od komentara ispod objave koja je prikupila više od četiri milijuna lajkova. 

Jedno je sigurno, pandemija i previše hrane u kasne večernje sate, ostavljaju posljedice i na forme slavnih.

Možda te zanima... 81-godišnja fitness influencerica prava je inspiracija! Fitness
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ExtremeUslugazajma

      Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.