Fitness 25. siječnja 2017.

Više nema izgovora! Darujemo 2 mjesečne članarine za Gyms4you!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Popularni GYMS4YOU lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, u subotu 28.01.2017. otvara svoju 7. po redu teretanu u Hrvatskoj. Nova lokacija na kojoj će se od sada raditi još jedan Gyms4you je Nova Galerija (Špansko, Zg).

Kao i svaki puta do sada, Gyms4you je pripremio jedinstvenu i neponovljivu ponudu: na dan otvorenja u centru Gyms4you Nova galerija prvih 200 najbrže upisanih novih članova imat će priliku kupiti godišnju članarinu za samo 995,00 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Radi 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno

Gyms4you teretane specifične su iz dva razloga: Riječ je o jedinom fitness klubu koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h, svih 7 dana u tjednu, a članska iskaznica vrijedi za neograničeni broj puta vježbanja dnevno, u bilo koje doba dana i noći i to u svim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj, bez dodatnih naknada troškova.

 | Author: PR Foto: PR

Koja je tvoja motivacija za vježbanje?

U nagradnom natječaju dijelimo dvije mjesečne članarine, a ako želiš sudjelovati ostavi nam komentar ispod članka i napiši koja je tvoja motivacija za početak vježbanja, a autore 2 najbolja komentara nagrađujemo s mjesečnom članarinom za teretanu u Španskom.Provjeri mail koji si ostavio/ostavila prilikom prijave na portalu, jer na njega šaljemo obavijest o nagradi. Pravila natječaja saznaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      iva_os

      Debela sam. MOTIV: 100 kila zive vage. Postoji li veci, masniji, tezi i uvjerljiviji motiv?! :)

    • Default avatar -
      Vrtilo

      Nikada mi nije trebala posebna motivacija za vježbanje. Nakon osmosatnog radnog vremena provedenog sjedeći ispred kompjutera, vježbanje mi je bilo relaksacija, potreba. Međutim, nakon poroda prije 6 mjeseci, najveća motivacija su mi najdraže traperice koje želim opet nositi.

    • Default avatar -
      bella

      Vježbanje je jedna od onih „malih“ stvari koja me jednostavno čini sretnom i zato mi nije potrebna neka pretjerana motivacija za vježbanje. Dok vježbam nema nikakvih briga, a nakon vježbanja volim onaj dobar osjećaj osobnog postignuća. Zato mi vježbanje omogućuje da se osjećam dobro izvana i iznutra i uvijek budem najbolja verzija sebe. Već neko vrijeme planiram opet početi trenirati u teretani, a otvaranje teretane u mom dijelu grada odmah sam shvatila kao znak :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.