Hrana Analizirali smo 08. prosinca 2018.

Kremasti kolač s bijelom čokoladom za najslađi Božić

Foto: Screenshot
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U božićnom izdanju serijala Ljubav ide kroz želudac, koji se snima u suradnji s Lidlom, studentica matematika Matea Bekavac pripremala je kolač od nekoliko slojeva.

Zbog gomile sastojaka morala je posebno misliti na omjere, ali studenticu matematike recept nije zbunio, Matea je imala tremu, no kasnije se opustila i zabavila. 

"Par puta sam prolila po stolu. Pretjerala sam s preljevom od šumskog voća i sa šećerom. Ispala sam jako nespretna", rekla je. Na show se prijavila kako bi upoznala nove ljude i usavršila svoje vještine u kuhinji. 

"Kremasti kolač sa šumskim voćem nisam nikad pripremala, ali to mi je super jer i doma volim isprobavati nove stvari. Mislim da ću ga pripremiti i za svoje ukućane", rekla je. Svidio joj se Tinin 'lava cake' i Barbarina 'naopaka torta', ali smatra da je njezin kolač pobjednički. 

"Ako i ne pobijedim tješim se time što je moja slastica daleko najljepše izgledala", rekla je. Ukrasila ju je čokoladnim mrvicama, bijelom čokoladom i pistacijom. 

Rasplet božićnog izdanja Ljubav ide kroz želudac prati na YouTube kanalu 24sata. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.